Mitä mie teinkään tänä aamuna kun miulla oli kymmenisen minuuttia luppoaikaa ennen kuin piti lähteä päivän rientoihin? Lajittelin Orkidea ristipistotyön langat, johon kului aikaa puolituntia. Suorastaan nerokasta toimintaa! Mitä lie mielessä aamusin liikkuu, en mie voinu kuvitella selviäväni siitä siinä kymmenessä minuutissa, mutta piti silti alottaa ja kun oli alottanu ei voinu keskenkään jättää...No, tuli vähän kiirus.

Olen siis päättänyt tehdä tuon Orkidean nyt ja lammastyö jää vielä oottamaan vuoroonsa. Orkideassa on 20 säiettä kultalankaa! Mie ällöön kultalankaa. 20 säiettä on liioittelua. Voi kääk, mitenköhän niistä selviää? Sisulla kait, mutkun on karkkilakossa eikä voi syödä Sisua :) Hienoa huumoria tänään.

Mie kävin viikolla kaupassa ostamassa ruokavarastoon täydennystä ja tuli hirvee karkin ostamishinku. Ostin suklaapatukan, vein sen kotiin ja annoin miehelle. Helpotti. Jotenkin noilta nopeilta, varaston täydennys kauppareissuilta on yleensä tullut ostettua jokin pieni karkki. Siihen on tottunut ja sinne karkkihyllylle eksyy väkisinkin. Ei tää kuusi kuukautta karkkilakkoa oo vielä kauppareittiä täysin muuttanut. On muuten tullu kauheesti uusia karkkeja, joita en oo päässy maistamaan. Hirvee päivitys karkien mauissa pittää tehä kuuden kuukauden päästä! Miulla on jo jemmassa turkinpippureita kuhan tää lakko loppuu. Aikainen lintu madon nappaa.

Mainintana vielä, että kuuntelussa tällä hetkellä Kenttäharmaita naisia. Tekijänä on Irja Virtanen. Lukijana on Seela Sella. Lukee oikein hyvin, sillei eläytyen ja äänen voimakkuus vaihtelee. Juuri tuo jälkimmäinen asia hankaloittaa miun kuuntelua, välillä en meinaa kuulla. Puolessa välissä mennään.