Minuu on halattu ja haastettu Kirsin toimesta. Kiitoksia halauksesta, tulevat aina tarpeeseen ja haastekin on mukava. Pitää ihan harrastaa itsetutkiskelua tässä, lienee sekin ihmiselle hyvästä.

Haasteen säännöt:

1. Link to the person who tagged you.

2. Post the rules on your blog.

3. Write six random things about yourself.

4. Tag six people at the end of your post and link to them.

5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.

6. Let the tagger know when your entry is up.

Kohdat 4-6 jäänevät tällä kertaa, mutta sääntöjen noudattamattomuus haasteissa lienee jo tuttua miun kohdalta.

1. Haluaisin Elviksen autooni. Semmosen, jolla polvet notkuu.

2. Tykkään salmiakista. Lemppareita on turkinpippurit.

3. Olen nähnyt ilveksen kaksi kertaa elävänä luonnossa ja kerran ikävä kyllä kuolleena. Jäänyt raukka auton alle.

4. Näen usein unia uimisesta.

5. Tykkään kaalilaatikosta.

6. Lukeminen on miusta mukavaa ja tärkeää ihmisille.

Halausjuttua en jaksa nyt laittaa tänne, siinä on niin monta kuvaakin...

 

Miun viikonloppuneulontana oli pontso, jonka sain kursittua kasaan (ja pääteltyä langanpäät) maanantaina. Tää lähtee lahjaksi.

 

Poncho monenkirjavana

Ohje: innoittajana Iso Gnu

Lanka: Novita Teddy

Puikot: 7 mm

Langankulutus: 271 g

Miulla oli tuota Teddy-lankaa erivärisiä keriä. Mitään samaa väriä ei ollut tarpeeksi oikein mihinkään. Joskus olin nähnyt blogeissa kierrellessäni jämälangoista tehdyn ponchon, se jäi mieleeni. Paikallistin ponchon loppujen lopuksi Iso Gnuun blogiin, joten idea tähän on häneltä.

Kappaleiden koot nappasin jostain Novitasta, samoin myös yhdistämiseen otin apua samasta lehdestä. Mie en oikein aina hahmota tuota ponchon yhdistämistä... Silmukoita tein 38. Kappaleiden koko on noin 35 x 65 cm. Värit on aika villit, mutta niin on ponchon saajakin. Välillä on kivaa kun elämässä on väriä, jos ei muussa niin sitten vaatteissa!

Oli oikein nopsa tehdä, isot puikot ja paksu lanka. Hyvä yhdistelmä! Tällä hetkellä onkin sitten menossa pikkasen hitaampi rojekti. Aloitin Nallesta (heh, ekaks Teddyä sitten perään NalleaNauru) tekemään sellaista ööö... mikäköhän se olisi, jonkin sortin olkalämmitin tms. Kävin katsomassa mikä se on nimeltään: kietaisuliivi. Eli tähän on ihan ohje, jonka mukaan neulon piiiitkän pätkän palmikkoa. Aika puuduttava rojekti tuntuu olevan, oon tehnyt sitä nyt n. 35 cm ja vielä on matkaa jäljellä vaikka kuinka paljon. No, tekemisen iloa siinä ainakin on. Semmoista meneillään.

Lankaakin tuli ostettua. Vitsi. Ostin Nallea tuohon kietaisuliiviin ja Tennesseetä yksiä hihoja varten. Kävi sitten ilmi, että en osaa niitä hihoja tehdä. Yritetty on ja nyt mie oon luovuttanut niiden suhteen. Eipä tuo enää mitään, koska oon keksinyt niille Tennessee kerille jo uuden tarkoituksen. Niistä tulee jossain vaiheessa miulle virkattu takki/jakku. Malli on jo mielessä.

Suuret on suunnitelmat. Ja hitsi vieköön Margarethalta tuli tännään kuvasto. Mie mietin yhtä taulua. Taas.