Ystäväni Emmerdalesta saapuivat telkkarin kautta meille! Mie kahtelin tiukasti koko jakson, miulla oli hankittu tilaisuutta varten Emmerdale olutkin. Mut täytyy myöntää, että mie en pystyny juomaan sitä, maistu niin pahalle...Mutta se etiketti siinä on se juttu! Ja että on Emmerdale rekvisiittaa mukana tv:n ääressä kun uusi kausi alkaa, jotain spesiaalia oli yritettävä järjestää ihelleen.

Telkkarityönä miulla oli lahjaks menevä ruusuristipisto. Se on vielä vähän kesken, mutta ei paljoo. Enää yhellä värillä puoliristipistoja ja sitten kaikki jälkipistot ties miten monella värillä. Loppusuoralla ollaan kuitenkin. Pitääkin muistaa ottaa siitä ennen jälkipistoja ja jälkipistojen jälkeen kuvat, voi sitten vertailla kummin olis parempi. Toivottavasti saan sen ens viikonloppuna valmiiks. Haa, hyvä ajatella jo maanantaina ens viikonloppua.

Laitetaanpa kuva tämän kesän saldosta virkkauksen saralla:

 856912.jpg
Kilpparien kohtaaminen hiekkaerämaassa.

Tuo vihree kilppari on ihan kaupantätin/setän tekemä, mutta punakeltainen kaveri on miun tekemä. Ohje oli Novitan syksy 2007 lehdessä. Kilpparilla on vielä silmät sellaset tarrat, mutta kunhan oikeenlaiset kilpparisilmät tulee vastaan vaihan ne. Tuo oli hauska tehdä. Lankana oli 7-veljestä kahdessa kirkkaassa värissä. Kaikkein parasta siinä on tuo kilpi, sinne alle piti laittaa kertakäyttölautanen. Veikeetä! Täytettä tuli turattua ehkä vähän liikaa, eikä nuo kintutkaan osunu ihan symmetrisesti kohalleen, mutta sellainen on pientä. Pitäähän sen olla miun tekemän näkönen!