Otsikoista on tullut sääinfo. No, käyhän se noinkin. Miun on niin vaikee keksiä siihen mitään järkevää, joten jatkan järjettömyyden linjalla. Sitten suoraan asiaan:

Pitsibolero

Ohje: Novita 2009 Talvi, koko M

Lanka: Novita Paola, violetti

Puikot: 8 mm pyöröt

Langankulutus: 246 g

Tämä on toinen versio ko. bolerosta. Eka versio oli Malibu-langasta ja 7 mm puikoilla. Meni jo eteenpäin äiskälle. Kävi kuten arvelinkin, että hää ei siitä tykännyt. Sain uudet langat ja toiveen, että tekisinkö toisen. No, teinhän mie. Mie tykkäsin siitä Malibusta tehdystä ja saankin sen sitten itselleni, joten ei käynyt kurjasti sen kanssa kuiteskaa. Joten voipi olla, että saan sen sittenkin jopa kuvattua! Toivossa on hyvä elää, eikös se niin mennyt?

Mukava bolero oli tehdä ja nopsa. Tuo pitsikuvio oli niin yksinkertainen, että miekin pääsin siitä jyvälle jo parin kierroksen aikana. Miun suussa tuo bolero menee useesti sanaksi porelo

Mitäs muuta? Tasasta menoa on ollut. Eikä siinä mitä, passaa näin. Miun haave kansallispuvusta on tullut taas hieman todellisemmaksi. Hmm... ei kannata hukata sitä haavetta.  Tossullinen on harjoitellut uusia ääniä, kovaa ja korkeelta kiljasu on hänen mielestä tosi kiva. Oon harkinnut kuulosuojaimia. Ilokiljuntaa aiheuttaa piskit. Pee ei oo kovin otettu, se väistelee vauvaa hienosti. Äs taas kulkee aika paljon mukana, mut mieluiten käden ulottumattomissa.