Oho, miulla oli mennyt ihan täysin ohitse nämä Vuodatuksen ongelmat. Täytyy myöntää, että ei häirinnyt. Kuvien katoaminenkaan ei nyt niin hirveästi ahdista, onhan ne miulla koneella, jos haluan ne takaisin laittaa, niin onnistuu. Ja kun en oo ollut mikään ahkera bloggaaja lähiaikoina. Se kyllä vähän harmittaa, oma blogihiljaisuuteni, mutta siitä voin kiukutella vaan ihelleni. Maailmani ei kaatunut tähän.

Kesäkuussa sain tehtyä vain lapaset, pienen ihmisen lapaset:

Jaaha, joko en osaa laittaa enää kuvaa tai sitten on jotain muuta ongelmaa. Yritän joku toinen kerta laittaa kuvan (siis kuukauden päästä...) Hahaa! Ei mennyt kuukautta!Lapaset

Ohje: Vroom-vroom mittens (Hilde Saele)

Lanka: Nalle, valkea ja punainen

Puikot:  3.5 mm ja 2,5 mm sukkikset

Langankulutus: Punaista 6 g (täh? niin vähän), valkeaa 29 g. Yhteensä 35 g.

Pojalle tein nää lapaset. Ihan kivat tuli. Kämmenpuolella on nimikirjaimet tehty kirjoneuleella. Ja muutenkin nää on siis kirjoneulelapaset, ilman kuvaa sitä ei oikein huomaa. En tykännyt käsialastani, mielestäni etenkin toisen lapasen kohdalla miun neulepinta oli kovin epätasaista. Mutta käyttöön menee kun kelit kylmenee. Valkeet lapaset leikki-ikäisellä ei ehkä ollu ihan paras idea, mutta teinpäs kuitenkin.

Heinäkuun saavutukseni:

Sirkusjuna

Ohje: Sirkusjuna (Maire Uotila: Uudet upeat virkkaustyöt)

Lanka: Kalalanka 6-säikeinen

Koukku: 1,5 mm

Langankulutus: En punninnut grammoissa ennen ripustusta, unohtui

Ruutuvirkkausta. Ihanaa. Sain tämän valmiiksi. Enpä olisi uskonut, että saan ruutuvirkatun verhon enää ikinä valmiiksi. Sopii lastenhuoneen pikkuikkunaan. Siihen mihin ajattelinkin. Tehdessä en mallannut, koska pelkäsin verhon olevan vääränkokoinen. Sitten olisi ollut vaikea tehdä valmiiksi, purkaahan ei olisi voinut.

Tästä innoittuneena aloitin virkkaamaan Maire Uotilan vanhemmasta kirjasta eläinkuvioita. Semmosia palasia, jotka yhdistelen joskus verhoksi. Nyt taitaa olla kuudes pala jo menossa. Niitä on niin mukava tehdä kun valmistuvat suht nopeaan. Ja sitten uutta ötökänkuvaa tekemään! Nyt teen oravaa. Valmiina on sammakko, ötökkä, kissa, lehmä, hevonen. Kuka ne sitten yhdistelee ja millon on eri asia. Nyt vaan nautin niiden tekemisestä!

Tytölle on melkein valmis neuletakki. Novitasta. Hanko-lanka oli tarjouksessa, joten ostin tytön takkiin tarvittavan määrän. Saumoja pitäisi ommella ja langanpäitä päätellä. Jos noitten olympialaisten ohessa :)