Ihana ilma. Vähän pakkasta -11 ja aurinkoa. Uudet monotkin hankittu ja testattu pojan kanssa pihalla hiihdellen. Toimii. Lapaset neulottu:

Norskit

Ohje: Norskit, Ulla 03/09

Lanka: 7-veljestä, kasvivärjäiltyjä, okraa ja harmahtavaa

Puikot:  3,5 mm  sukkapuikot

Langankulutus: 84 g

Kirjoneulekokeilua. Mie en oo hyvä tässä. Viime vuonna treenailin kirjoneuletta myös, lapasten muodossa. Sillon onnistu paremmin ja huonommin. Yksi kokeiluhan päätyi ihan täydelliseen purkamiseen, mutta toiset lapaset onnistuivat. Nyt tuli epätasaista jälkeä, mutta eipä aina voi onnistua. Kastelinkin nuo lapaset, mutta eipä sekään niin hirveästi tasoittanut.

Enkä edes tiedä kenelle lapaset antaisin. Vai viittiikö niitä edes kellekään antaa? Ihelleni ovat vähän pienet. Itse mallista tykkäsin ja mietin onnistuisiko tasaisempi jälki ohuemmalla langalla? Jos kokeilisi Nallesta tehdä samoilla silmukkamäärillä. Tulisi pienemmät, mutta voisi nekin jollekulle lahjoittaa. Mutta paksummasta langasta saa ihanan lämpimät lapaset. Ehkä pitää vaan reenata enemmän. Nytkin on miulla menossa harjottelu, neulon kirjoneulesukkaa, puuvillasta! Ei kovin epätasaiselta näytä, muttei myöskään virheettömältä...

Näillä lapasilla siis alotan tämän vuoden. Ristipistoilussa on menossa kastetaulutytölle. Jospa loppukuusta ottasin kuvan. Ei siitä vielä selvää saa, mutta ainahan kuvata voi.

Kommenteissa oli kysely mistä olin mäyristyön hankkinut. Tilasin ihan suoraan Jann Desingiltä. Hyvin toimi tilaus tai ainakaan en muista että oli mitään ongelmia.