Vihdoin oltiin yhtä aikaa hovikuvaajan kanssa samassa paikassa ja vielä päivänvalon aikaan! Neulomus kerkesi valmistua jo viime sunnuntaina, mutta pääsi vasta nyt siis ensiesittelyyn.

1356577.jpg
  1356575.jpg

Miun neuletakki

Ohje: Kauneimmat käsityöt 2/2006, malli nro 14
Lanka: Sandnes Kitten mohair (käsinpesu)
Puikot: 6 mm, reunukseen 4 mm ja 4,5 mm
Langankulutus: 233 g

Hitsi, oon tyytyväinen, että sain tehtyä noin ison työn ja nopeesti (reilu kuukausi). Eihän se mikään täydellinen luomus ole, mutta miulle kelpaa mainiosti. Juuri nuo hihat olivat (ja ovat) ongelma. Vieläkin vähän "pussittaa", mutta eipä harmitella pieniä. Ainahan sitä pitää olla jotain parantamisen varaa!

Mie tykkään rintakoruista, joita käytän milloin minkäkin takin kiinnityksessä. Tuo koru on äiskältä lainassa, ollu lainassa jo vuoden... mutku se on niin hieno. Takkiin olisi tullut ohjeen mukaan jonkun sortin kukkanen ja painonappi -kiinnitys, mutta mie en niin kukkasiin nyt innostunut. Tässä voi sitten tuota kiinnityskorua vaihtaa oman mielen mukkaan.

Ihanan lämmin on tuo ollut ja niin kevyt! Oon käyttänyt sitä koko viikon. Kun joku on suosikki niin se on suosikki. Takin "pyrstö" on aivan valloittava, ei takalistokaan palellu.

Eilen selitin Ässän tuhoamasta sähköpiuhasta, tämän se oli siis irrottanut siitä piuhasta ja vähän muotoillut sitä paremmaksi:

1356571.jpg

Tekijänä Äs niiku sähkömies

Sähkötyöturvallisuus on sydämen asia!