Saisikohan tänne milloin esille kuvaa valmiista käsintehdystä tuotteesta? Ei kovin hyvältä näytä tällä hetkellä. Keskeneräistä en nyt viitti esitellä, mokoma möykky se villatakki on. Totuuden nimissä mie oon kesyttänyt ne villatakin hihat. Eivät mitkään mielettömän ihanat, mutta kelpaavat. Ja josko ne siitä pingotuksen jälkeen vielä paremmin asettuisivat (ahaa, mie oon oppinut jotain!). Nyt teen vielä koko komeutta kiertävän reunuksen. Ainakin miljoona silmukkaa ja 10 cm korkea reunus pitäisi tehdä, että sarkaa riittää siinä.

Tänään oli radiossa juttua, että etenkin naiset nauhottaa koko viikon telkkariohjelmat talteen jos tulee jotain yllättävää niin pystyy kattoo myöhemmin. Mie kuulun tuohon joukkoon kanssa, Emmerdalen lisäksi nauhalle menee Toinen alku (kakkoselta) ja pari suomalaista sarjaa (ma ja ke). Ne suomalaiset katotaan sitte "elokuvana" kun ollaan saatu kaikki jaksot talteen. Niitä ei tuu katottua jakso kerrallaan. Lähinnä mie nauhotan ohjelmat siksi kun ei viikolla malta kahtoo telkkaria, vaikka välillä sitä jumittuu sen ääreen, myönnetään. Eikä tarvii miettiä kerkeekö lenkiltä kunnes joku tietty ohjelma alkaa. Tai opettaa koiraansa tuntemaan lemppariohjelman tunnusmusiikkia...

Äs käy tökkimässä nenällä, haluu lenkille. Onneks on nuo piskit, en muuten nytten viittis lähtee yhtään mihinkään. Saanpa raitista ilmaa.