Lähteeköhän ajatus ja siinä samalla kirjoitus luistamaan vai ei? Mitään kummempaa kuulumista kun miulla ei ole. Viikko on ollut ihan tavallinen, aikataulujani ajatellen, mutta lumi on piristänyt elämääni. On paljon mukavampi kun on lunta. Pihalle meno ei ärsytä, hiekkaa ei kantaudu sisälle ja jopa näkee nokkaansa pitemmälle.

Tänään oon ollut noheva, koska jaksoin tehdä taas näin viikolla oikeeta ruokaa. Ihan kiva, että välillä on vaihtelua, neljä päivää peräkkäin samaa sapuskaa alkoi jo kyllästyttämään. Tein risottoa. Mie kun oon niin laiska tiskaamaan (ja laittamaan sapuskaa ja siivoomaan ja... no ei luetella kaikkia kotitöitä tässä), ni heitin kaikki yhdessä kasarissa tulemaan. Kasvisversiota siis teen risotosta. Ekaks sipulia kärtsään, sitten heitän mukaan riisiä ja vettä. Sen jälkeen vielä niitä kasviksia mitä sattuu olemaan, tällä kertaa tuli porkkanaa ja paprikaa. Sitten kun antaa sörsselin siinä porista ni hyvvää tullee. Eikä oo tiskattavana kuin yksi koussikka ja yksi kasari. Säästän siis yhden kattilan tiskauksen tuolla tavalla.

Huomenna olisi perjantai ja sen jälkeen lauantai. Taitaa pikkujoulua pukata viikonloppuna. Sunnuntaina aion ottaa rennosti ja teen ihan mitä huvittaa. Toivottavasti hiihdän ja ristipistoilen. Hiihto voi jäädä poiskin, koska en oo mitenkään luottavainen tuon lumen pysyvyyden suhteen. Ristipistoilu on se, jonka puolesta voisi lyödä vetoa. Oon nyt viikollakin ollut kovin ahkera pistelijä.  Vedonlyönnistä tulikin mieleen, että pittää muistaa lotota. Ja hankkia joulukalenteri. Nii, miulla on yleensä Veikkauksen joulukalenteri ollut näin viime vuosina, jos assosiaationi herättää ihmetystä.

Finlandia Junior on jaettu. Lienee parasta tutustua.