Koirakuvat on tältä viikolta hoideltu ja muutama sananen käsitöistä. Mie sain kuin sainkin sunnuntaina villatakin valmiiksi! Oon pitänyt sitä koko viikon ja tykkään vaikkei se täydellinen olekaan, mutta se on niin hyvä kun mie vaan ossaan tehä. Enemmän takista kunhan hovikuvaajan kanssa ollaan yhtä aikaa saman katon alla ja vielä sillei, että molemmat on hereillä! Eli viikonloppuun menee.

Mie alottelin tuossa villatakin jälkeen sellasta virkkuurojektia... Ihan pitsistä takkia rupesin tekemään. Ehkä tästä ei kannattas mainita mittään kun voipi hyvinkin olla, että tulee purkuhommia. En oo yhtään varma ossaanko virkata sitä. Toistaseksi näyttää ihan hyvältä, mutta jännittää miten miun käy. Neuletapaamisessa työ kävi jo näytillä, joten ihan avoimesti sitä kai on virkattava. Se siis ei oo mikään "kaappivirkkuu".

Ainii, miulla on viikonloppuna ootettavissa teatterielämystä! Syvä näytelmäanalyysi on siis odotettavissa, heh heh. Mie tykkään käydä teatterissa, se on niin kiva kun oikeet ihmiset näyttelee. Telkkarissa ja elokuvissahan ne ihmiset ei oo oikeita :)