Olen tällä viikolla kokenut jotain uutta ja ihmeellistä. Miulla on ollut kasvomaalaus, sellanen Halloween-aiheinen kuva poskessa. Lepakko tarkemmin sanottuna. Hyppäsin heti maalattavaksi kun sain tietää, että tällainen mahdollisuus olisi. Hetkeäkään en epäröinyt. Kyseessähän on vaan maalaus, joka lähtee pesussa pois. Harmi vaan mitään todistusaineistoo ei jääny. Mieskään ei kerennyt näkemään miun hienoo maalausta kun se oli niin kaameen myöhään töissä. Meinasin yrittää säilyttää sitä maalausta seuraavaks päiväks, mutta epäilin etten onnistuisi ja saisin tyynyliinan vaan ihan mustaksi. Päätin jättää toteuttamatta moisen nerokkaan idean. Ens kerralla ku jossain on "Kasvomaalausta lapsille" ni mie kyllä kanssa otan, ei kai niissä mittään ikärajaa voi olla?

Yritin äsken lähtee piskien kanssa lenkille. Kasasin monta kerrosta vaatetta päälle, pistin piskit hihnaan ja ovi auki eikä muuta kun menoks. Vettä tuli kaameesti ja tuuli. Piskit pysähty ovenrakoon miettimään miten kova hätä olikaan. Pakotin ne ulos ja yritin lähtee normaalia lenkkiä kiertämään. Pee pisti täysin jarrut päälle jo ensi metreillä. Ees pihasta ei päästy pois. Päästin sen sitten sisään ja menin takasii Ässän kaa. Ässä päätti ottaa kaiken irti ulkoilusta huonolla säälllä ja kipitti menemään. Silti tuo hirmunen tuuli kylmäs minnuu. Eikä myö pitkällä käyty kun Pee ootti yksin kotona. Varmaan se kyllä myhäili partaansa: "hehheh, rämpikää siellä tuulessa ja tuiskussa, mie otan torkkua uunin kyljessä."

Lapaskuulennolle olisi jotain näytettävää. Jos vaan sais kuvailtuu tuotoksensa. Ristipistoilu on sujunut tällä viikolla kun ei oo ollu neuleita häiritsemässä. Vois kyllä yhet jos toisetkin lapaset alottaa. Se taitaa näin joulunalla rajottuu tää neulominen pelkkiin lapasiin ja sukkiin.

Koirakuvahaastetta oon taas miettiny. Viime viikkoinen aihe oli pieni, enkä saanut siitä mitään ajatusta. Mikä on mäyriksissä pientä? Ei mielikuvitus riittänyt. No, tämän viikon aihe on ei. Se osuu tähän talouteen, meillä piskit tekee joko hävyttömyyksiä tai laittomuuksia :) Eiköhän joku kuva tilanteista löydy vielä tämän viikon haasteen aiheeseen joko arkistoista tai sitten uutena tuotantona.