Laitoin eilen illalla pingotukseen Lehmushuivin, joka kerkesi sitä jo odottamaan neulottuna jonkin aikaa. Hankalinta tuo loppusilaus. Unissa sitten pyörikin tuo huivi.

1120593.jpg

Lehmushuivi

Lankana Kitten mohair ja kilistiminä 5 mm pyöröt. Ohje Ullasta. Lankaa kului 91 grammaa. Vaikeeta oli tuo kuvion tekeminen. Lopussa sujui yllättävän mallikkaasti, mutta kyllä sain virheitäkin aikaan. Vihreä väri on tosi hyvän sävyinen, miun maun mukkaan.

Kylläpä näitä huiveja on tälle viikolle kasaantunut, ihanan punaisen sain tiistaina ja nyt jaksoin tämän viimeistellä valmiiksi. Ainii ja onhan se oranssi virkattu huivikin oikeastaan tämän viikon satoa. Huivitulva!

Ässä kävi tänään kissan luona kylässä. Ei tullut kavereita. Ässällä oli liikaa intoa. Aluksi tervehtivät nätisti, kissakin antoi nuuhkaista, mutta totesi Ässän olevan vain joku koira. Ässä olisi halunnut enemmänkin tutustua ja kun ei onnistunut alkoi haukku. Liekö osaltaan ketulla käynnin vaikutusta? Ässä siirtyi sitten sylissä toiseen huoneeseen ja kissa sai jäädä omaan rauhaansa. Välillä Ässän piti käydä oven takana tarkistamassa pääsisikö sittenkin kissan luokse.

Pee ei oikein taas ymmärtänyt Ässän säntäilyjä ja riehuntaa yhden kissan takia. Pee ja kissa ovat kavereita, ne moikkaa nätisti ja antavat sitten toistensa olla omissa oloissaan. Pee on asunut jokseenkin sähäkän kissaneidin kanssa aikoinaan, jolloin se kävi aika kovan koulun kuinka käyttäytyä kissan kanssa. Nyt Pee puhuu sujuvaa kissaa.