Miulla on ihan selkeesti tyhjän tekstilaatikon syndrooma. Miulla mielestäni oli jotain kirjattavaa, mutta kun piti alottaa kirjottamaan löi tyhjää. Ei ajatuksen hiventäkään. Noitten otsikoitten keksiminen on kanssa kaameen vaikeeta.

No nythän se juohtu mieleen mitä miun piti. Sain ne synttärilahjat valmiiksi ja vielä langanpäät pääteltyä. Mie oon nyt ylittäny ihteni, ku miun tapahan olis päätellä ne langat noin varttia ennen synttäreille lähtöö. Niinhän se sananlaskukin sanoo: "Jos ei olisi viimetippaa ei saisi mitään tehtyä".


861869.jpg

Onpa kirjavaa kuvaa. Sukat on vähän hölmöt noin värivalinnoilta, mutta kun ei oikein ollu mitään värejä tarpeeksi, siis tuommosia tummempia. Kuvasta ei oikein nää, mutta lapasen päällipuolella on pääkallokuvio, otettu jostain Novitasta ja kämmenpuolella tuo jokatoinen silmukka erivärillä juttua, sekin on napattu jostain ohjeesta. Jännittää osuko sankareille oikeen kokosta. Lapasissa varsinkin on niin pienet peukut, että ei oo tosi. Ihellä kun on jättikäpälä ni se vähän hämää...varsinkin kun tekee pienelle ihmiselle....

Ristipistotyökin edistyy. Miulla on eilinen Emmerdale kahtomatta (onneks on videolla) ni saan vielä tänään tehtyä tuota työtä lisää samalla kun katon sen. Joo, mie oon kahtonu tän päivän Emmerdalen, mut aattelin kyllä kahtoo sen eilisenkin vaikka näin jälkikäteen. Joo, ei mitään järkee :)