Mikään ei lyö laudalta sitä kun tulee kotiin perjantaina ajoissa ja talo on siivottu! Oli niin ihanaa. Lattiat oli kyllä vielä pesemättä, mutta alkeellisten siivousvälineittemme vuoksi se on aina miun homma. Mutta mieluusti mie luuttusin kun ei mitään muuta tarvinnut siivouksen hyväksi tällä kertaa tehdä. Siivouksessa oli tosi iso työ, koska meillä oli aikamoinen kaaos. Tai siis mie olin (ihan vaan sisustusmielessä :)) kasannut vaatekasoja ympäri kämppää...ja mie inhoon niitten selvittelyä. Ihanan miehen vuoksi nyt ei tarvinnut! Pyykkiäkin oli pesty varmaan kolme koneellista. Hyvä kun nyt saa ulos kuivumaan, eihän ne olisi sisällä millään mahtuneetkaan. Vessanpesukin oli hoidettu vaikka myös se on yleensä miun homma. Tuommosesta tulee hirmusen iloseksi!

Eikä kaikki onni tuossa ole. Lähipiirissä on matkusteltu ja sain ihania tuliaisia. Pari huippuhienoa norsua, paitoja ja housut sekä huivin. Iso pala kaunista kangastakin oli tuotu, mutta se nyt vielä jäi raahaamatta kotiin. Kuvia näistä ihanuuksista tulee myöhemmin, koska kamerasta on akku täysin loppu. Ainii, karkkiakin sain, mutta niitä maistelen sitten myöhemmin.

Tänään olen vähän rapsutellut pihaa. Niiltä kohdin mistä on jo kuivanut. Pari puskanjuurta sain selvitettyä kuivaneesta ruohosta, hyvä mie. Sireeni näytäisi selvinneen talvesta ainakin osittain. Laitoin sen vasta viime syksynä, joten arvelutti vähän miten se selviää talvesta. Että kerkesikö tehdä meidän pihasta kodin ennen kuin talviunille piti käydä. Sireeni on mummoni luota tuotu ja miulle sen vuoksi erityisen tärkeä. Raparperin alkuja näyttäisi jo nousseen. Voi kääk, joka vuosi mie ihmettelen mihin mie jouvun noitten raparperien kanssa, mutta jos niitä ei tulisi reilusti niin olisin kuiteskii harmissani. Mie tykkään pihatöistä keväällä, jos on se tietty henki päällä, mutta jos ei huvita niin pihatyöt on kaameita. Yleensä keväällä on mukava laittaa pihaa, mutta kesän mittaan se into aina hiipuu...Noudatan pihatöissä myöskin sitä linjaa, että teen jos huvittaa ja jos ei huvita niin ei oo mikkään pakko. Stressiä en suostu pihatöistä ottamaan. Tänään(kin) mie oon onnellinen.