Otsikko johtuu siitä kun yritin kuvata valmistuneita palmikkosukkia istuen lattialla. Haasteellista, jos aikoo saaha kuvan ilman mäyristä. Lattialla saa taistella tilasta ja jos erehyt jättämään tavaroita lattialle, niin ne on mäyristen. Tai Peen kaa meillä on sopimus, sille on vaan kaikki ruoka, joka tippuu lattialle. Äs taas omii kaiken, etenkin kaikki tekstiilit, joissa on myös jotain kovaa kuten nappeja, vetoketjuja tms. Ne Äs purkaa, varmaan ihan kierrätyksen vuoksi.

Siis ne sukat:

1202182.jpg

Palmikkosukat ja Pee

Ohje: Novita syksy 2007 ekstra
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3,5 mm bambuiset
Langankulutus: 100 grammaa

Nää piti mennä äiskälle, mutta taisi tulla äiskälle liian isot kerta miulle sopivat. Hups. Tein näistä lyhyemmät varrestaan kuin ohjeessa ja edellisistä tekemistäni oransseista palmikkosukistani. Kiva noita oli tehdä uusia lehtiä (Novita, Suuri Käsityö) ootellessa. Nyt onkin sitten uudet (ja suuret) suunnitelmat vireillä.

Hitsi vieköön, tuli myös Margarethan kuvasto. Ihania ristipistoja. Ei pijä tilata, ei pijä tilata, ei pijä tilata.....Ihan vaan inspiraatio mielessä sitä selailen, että saisin hirvityön loppuun. Itse asiassa eilen pistelinkin menemään kun nuo sukat loppu kesken Emmerdalen. Vaikka mitä kivoja ja isoja töitä siellä oli ja myyvätkin niitä mokomat! Ihania kissatöitä on paljon, miksi ei oo paljoa piskitöitä? Joitain piskejäkin oli ja jos olis mäyrismalli niin tilaisin sen kummemmin epäröimättä.

Mie oon tehny lumitöitä ihmeellisellä innolla. No nyt on vähän kesken kun lumi on niin painavaa, mutta onhan tässä iltaa vielä aikaa. Eilenkin kollailin otsalampun kanssa hiki hatussa. Vähän se kola karahteli hietikolle, mutta sain mie lumikasoja tehtyä. Ilmeisesti miulla oli liikaa energiaa kun lumihommiin oli hinku. Piskit säesti kollaamista tasaisella haukulla. Ne on nyt pari päivää räkyttäny samaan suuntaan pihalla. Mitä lie siellä mennyt.

Pee tietysti käy välillä lumikolassa roikkumassa, se siis ottaa kolasta kiinni ja riuhtoo vaikka kola olisi liikenteessä. Ohjattavuus on vähän hakusessa ku yks roikkuu lumikolasta hampailla. Äs tietty tulee kanssa siihen, mutta saa Peeltä aika nopeet lähöt. Mistä lie keksinyt tuon lumikola-homman, aina se on ollut liikkuvien juttujen perään. Imuri on kanssa aika paha, jota pitää rökittää, se tapa on tainnut tulla Peelle jo emon maidossa.

Oiskohan latuja hiihdettäväksi huomenna? Toivotaan.