Ompeluseurat jäi tällä kertaa vähän pienemmän porukan jutusteluksi. Katjan kanssa höpöteltiin ja kyllä ne puikot/koukutkin ahkerasti kävi eikä pelkät suut. Oli oikein mukava tiistai-ilta.Kiitoksia vaan Katja.

Lisää kivoja asioita:

883489.jpg

Se on miun! Se on ollu meillä jo yhen yön. Aikani kahtelin tuota sillä silmällä ja nytten sitten oon hankkinut sen. Vaikuttaa oikein lupaavalta. Siinä on ohjeet for dummies -tyyliin, joka sopii miulle tosi hyvin.
Rinna Saramäki, Jane Palmu ja Katja Piippo:
Joka tyypin kaavakirja
2.painos

Millonkohan sitä noita rupeaa tekemään? Ja mitä tekisi kaikista ensimmäiseksi? Tää herättää heti kauheesti kysymyksiä ja ongelmia. Tuo kierrehomma on kirjassa kyllä hyvä juttu, on helpompi käyttää kun pitää tehhessä kuitenkin ohjeita kahtoo. Kaavat on sellasessa napakan tuntusessa muovitaskussa. Ja ne haisee pahalle! Siis ne kaavat. Tutkin kirjaa ja piskin kärsä tuli siihen viereen tietysti. Kävipä piskin kärsään se haju aika pahasti, alkoi aivastelemaan ja hankaamaan kuonoa mattoon. Voi ressua. On siis aivan pakko laittaa jotain tuotantoon ja pian, että kaavat tuulettuvat!