Eilen jätettiin lämmittämättä uuni. Tänään heti herättyäni ja koirat pihalla käytettyäni pistin tulet uuniin. Tuntu niin vilakalle. Illalla jos vielä takankin lämmittäisi, siinä samalla ku kahtoo telkkaa ja ristipistoilee tai neuloo. Nyt on ollut pistelyinto.

Mäyrisristipisto, toka kuva

Piti laittaa apulankoja, oli liian vaikeeta ilman. Ihe en olisi tuota välttämättä tajunnut tehdä helpottamaan työn etenemistä, mutta Virpin blogissa olin nähnyt noita apulankoja ristipistotyössä. Päätin kokeilla, koska tässä työssä on ihan liikaa samansävyisiä lankoja. Johan helpotti ja homma rupesi etenemään. Rupesi tuntumaan mukavalta tämän työn pistely!

Olin niin innoissani kokeilemaan apulankojen vaikutusta pistelyyn, että koko työtä ei oo vielä "apulangoitettu". Pitää laittaa niitä lisää tarvittaessa. Apulankoja voisi jopa ruveta harrastamaan enemmältikin, ellei tässä vielä jotain katastrofia saa aikaiseksi niiden kanssa.

Kettutyökin meinasi päästä kehystämöön. Perjantaina kävin kaupungissa, mutta meni hermo kun en löytänyt parkkipaikkaa sopivan läheltä kehystämöä. Ajelin sitten kotiin... Yleensä miulle ei tuota ongelmia parkkipaikan löytyminen tai sen sijainti jossain kauempana. Kävely ei oo ollut kynnyskysymyksenä aikaisemmin. Nyt en jaksanut lyllertää, joten päätin antaa olla, toiste sitten. Johan se on melkein vuoden kehystystä odottanutkin! Pestyä sen sain ja mitään kaameuksia ei tapahtunut, onneksi.

Lapasta

Tää on sitten miun neulomus. Ehkä hieman liian vaikee miulle. No, toisen lapasen sain tehtyä ja pitäähän se kaverikin sille saada. Eli eka ei mennyt täysin pieleen. Mut on tää vähän vaikee neulottava autoleikkien lomassa. Siis seuraavaksi puikoille jotain muuta kuin vaikeeta kirjoneulelapasta.

Kiitoksia kommenteista!