Ihan äksään vaan oon tässä koneella. Kröhöm, niiku aina... No en mie hirveesti ole tässä roikkunut kun miulla on ollut ristipistointo päällä. Vapaa-ajat oon tehnyt niitä ennemmin kuin kirjotellut tänne. Tai mitään muutakaan.

Eilen kävin Tossullisen kanssa Pamilla. Oli oikein mukavaa. Ei se mitään vaikkei meidän trimmaussuunnitelmat menneet ihan niiku piti. Ressiä ei oteta! Kahellaan toiste. Rattosasti se iltapäivä meni jutellessakin!

Tossullinenhan kulkee aika tarkkaan siellä missä miekin. Jostain syystä poitsu haluaa olla siellä missä ruokakin. Tuttipullojahan meillä ei oo harrastettu vielä, syynä miun laiskuus. Tuntuu, että pääsen helpommalla kuljettamalla poitsua mukanani. Vauvatonta aikaahan miulla ei nyt niin pitkiä pätkiä voi olla, mut enpä niitä hirveesti oo vielä kaivannutkaan. Miten niin oon kotikissa?

Ainii, tämmöstä:

1245000631_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

säännöt: anna tämä kaikille ihanille blogeille ilahduttamaan heidän päiväänsä.

Ja noudatanko sääntöjä? No en. Ihania on ihan liikaa. Kiitos tästä(kin) Pamille!

Kävin katsomassa tänään näkyisikö Kippailijoita. Olivat kerenneet jo lähteä ennen kuin saavuin paikalle (joo, Tossullisen kaa). Niinpä mie söin kesän ekan pehmiksen ja hetken mietin, että kaivanko neulomuksen esiin. Miulla kuitenkin oli muutakin suunnitelmia samalle reissulle ni jätin väliin neulomisen ja lähdin muihin juttuihin. Pääsinpä aikaisemmin kotiin kun suunnittelin. Mut olisi ollut kiva nähdä Maaritia ja Niinua, jotka todistettavasti Kippailivat.

Nyt takaisin pistelemään. Jospa saisin laitettua niitä kuviakin joskus. Jospa.