Kyllä on ollut loma hyvästä, oon nukkunut piiiitkiä päivätorkkuja ja puuhastellut sillon kun on huvittanut. Oon siis ymmärtänyt nauttia lomastani enkä oo täyttänyt kalenteria (vielä) "pakollisilla" lomapuuhilla. Muutamia ennalta suunniteltuja juttuja on edessä. Ihan kivaa.

1678609.jpg

Pinkhimus Pythonomus

Ohje: ei nyt varsinaisesti ohjetta, mutta ainakin Outilla olen nähnyt jämälankakäärmeen, josta idea jäi aivojen sopukoihin kytemään.
Lanka: Novita Palma, pinkki ja mustaa villalankaa
Työvälineet: 4 mm bambupuikot, 4,5 mm virkkuukoukku
Langankulutus:118 g

Tommonen käärme se omppupuussa paistatteli päivää. Onneksi sain kuvan, taitaa olla joltakulta lemmikkikäärme hukassa :) Ei vaan, tähän projektiin sain tuhottua jossain ihme mielenhäiriössä kätköihini joutuneen kirkkaanpinkinvärisen akryylilangan. Mie toivon, ettei sitä oo miulla enää enempää, mutta en tutkinut laatikkoa hirmu tarkkaan, koska en haluu löytää sitä yhtään enempää!

Tein käärmeen 28 silmukalla, vähän piti aluksi hakea oikeeta silmukkamäärää. Aluksi meinasi tulla tooosi paksu käärme liioilla silmukoilla tehdessäni. Virkkasin tuon mustan kuvion ihan tavan villalangasta ja käärmeen kielenkin virkkailin.

1678611.jpg

Silmät on tehty napeista. Oli ihana valita nappeja, sain ihan asian kanssa pyöritellä nappivarastoani, nautinnollista. Vaikkakin varsinaisen päätöksen tekeminen oli sitten taas vaikeeta. Pituutta käärmeellä on noin kaksi metriä. Oikeesti, mie en oikein tiedä mitä mie teen tuolla. Ehkä se mennee lahjaksi.