Valitsin eilen kirjaston, enkä kirja-alea. Ihan hyvä valinta, nyt on äänikirjoja useampi lainassa ja muutamia lukemiskirjoja, siis ihan romaaneja. Lisäksi löysin käsityöosastolta Neulo ja huovuta leluja -kirjan. Tekijänä Zoë Halstead. Kivoja leluja olisi tehtäväksi, aika paljon oli huovutettavia, joiden tekemisestä en juuri välitä. Onneks ei ollut neulottavaa mäyristä, olisi ollut pakko tehdä. Sen sijaan oli neulottava norsu. Norsujen keräilijänä saatan sortua norsun tekemiseen. Varastossa kun olisi Huopastakin, vaaleanpunaista...

Vaaleanpunaisesta puheenollen, se miun pitsitoppi. Etukappaletta olin tekemässä, onneks en niin hirveesti ollut tehny sitä kun huomasin virheen. Purin sitten sen n. neljä senttiä etukappaletta, jonka olin saanut tehtyä. Harmitti. Nyt tuntuu tosi vaikeelta tarttua puikkoihin uudelleen tuota etukappaletta vääntämään. Äst!

Senpä vuoksi on hirvityö edennyt tänään. Jotain hyvääkin neuleongelmista syntyi. Ruohikko on viimeisen vihreän värin muutamia pistoja vaille valmis. Sitten paikkailen puuttuvat pistot, joita riittää varmaan pariksi illaksi. Jälkipistoja en muista minkä verran niitä oli, luultavasti parin illan verran. Riippuen siitä minkä aikaa iltaisin joudan tekemään. Eiköhän tuo mene ensi viikonloppuun tuon työn valmistumisessa jos oon realistinen.

Meille hankittiin vaaka, siis keittiövaaka. Tuntuu, että aina olisi vaa'an tarvetta, mutta koskaan meillä ei sellasta oo aikasemmin ollut. Vaaka herättikin kiinnostusta myös piskeissä:

1225454.jpg

Piskit ja puntari

Onhan tuossa aika ihmeellinen muotoilu, mutta ku ei ollu kauheesti valinnanvaraa. Aikansa meni siinäkin kun marketista etsi vaakaa, piti hetki miettiä millä osastolla sellaset on. Ei olleet kahvikeittimien kanssa tai muiden, joissa tarvittiin sähköä johdon kautta. Tää löyty keittiövälineosastolta, yllättävän loogista! Toimii pattereilla, mukavan oloinen kaveri. Mukavaa kun ei tarvii enää ympäri kyliä kuljetella neulomuksia punnittavaksi vaan voi kotona puntaroida. Neuleitten punnitsemisesta voi saada ihmetteleviä kommentteja.