Eli ihan hyvä keli. Lämmin mutta ei tukahduttavan kuuma. Ainakaan varjossa.

Talo, kolmas kuva

Jopas on sinertävä kuva. Hups. Edistynyt huimasti. Nyt luulen, että jää vähän tauolle pistelyt. Eilen illalla virkkailin ja imetin tyttöä. Se oli paljon helpompaa kuin pistely ja imettäminen. Joten, luulen että yritän välillä päästä helpommalla. Sirkusjuna-verhoa on ollut mukava virkkailla, ei ole pakkopullaa. Muutenkin miulla on nyt miusta kivoja käsitöitä. Pistely on helppo ja sujuu, neulonnassa on tytölle ihana jämäpaita. Tykkään kauheesti tehdä siihen niitä raitoja. Edes langanpäättelyt eivät vielä ahista. Luulen, että sekin on ihan kivaa, koska haluan paidan valmiiksi pian. Eikä ne langanpäät itsestään päättelöidy (miten ihmeessä se sanotaan oikeasti?). Ja kun ne raidat on niin kivat. Mietityttää vähän, tuleeko paidasta sopiva vai meneekö nuken vaatteeksi. No, kohta nään. Muut kappaleet on jo tehty, viimeinen hiha menossa.

Uusin Novita tuli ja siinä oli lapselle perusvillapaita, raglanhihoilla. Sen teen seuraavaksi. Piristämään perusvillapaitaa oli ehotettu apinanpään virkkaamista ja kiinnittämistä paitaan. Mie aion virkata autoja. Auton ohjeeseenkin oon jo törmännyt. Eli hirmunen neulontavimma on päällä.

Mie mallailin sitä kietaisupaitaa. Ehkä siinä ei sittenkään oo niin hirveesti vikaa. Ehkä se ei olekaan niin kaamea. Ehkä se onkin vaan se sisus siinä ;) Mie yritin ottaa kuviakin. En oikein onnistunut.

Kaamea kietaisupaitani

Kuvienottamisyritykseni ei ollut kovin onnistunut. Kuten kuvasta ehkä näkee ;) Kaipa tuota voisi sittenkin pitää.