Kesytinpäs ne caprit! Piti alottaa tekeminen ihan kaavojen piirrosta kun edellisen yrityksen jäljiltä ei ollut enää niitäkään... Kangaskin vaihtoi väriään punaiseen, joka on mukavampi kuin tylsä harmaa. Sitä paitsi näkyipä edes vaalea kangasliituni tässä puntsussa kankaassa.

Todistusaineisto:

1439960.jpg
Kesytetyt caprit

Ohje: Suuri käsityölehti 2/2008
Kangas: collegea

Ihan peruspöksyt kuminauhavyötäröllä. Voisin kuvitella tekeväni toisetkin, mutta niihin laittaisin kuminauhan tiukemmalle. Kyllä nää pysyy jalassa ihan hyvin, mutta saisi olla tuo vyötärys vähän napakampi kuitenkin.

Ristipistoliinan teko on edennyt. Enpäs tajunnut ottaa siitä kuvaa. Kyllä mie kerkeen sen tehdä aikataulun mukaisesti. Siinä onkin niin isot pistot ja lisäksi niitä värinvaihtoja ei ole kaikissa kuvioissa. Helppo juttu. Toivottavasti tää uhoaminen ei kostaudu, etten joudu vinkumaan täällä jonkin ajan päästä ettei se niin näppärä ja helppo juttu ollutkaan.

Tällä viikolla oon nähnyt erinäisiä paluumuuttajia: joutsenia on lennellyt useampi, eilen hyppeli pellolla jo töyhtöhyyppiä ja tänä aamuna Äs ponkaisi västäräkin perään. Miun piskitkin on kovia lintubongareita. Ihe en oikeesti ole, koska tunnistan niin harvoja lajeja. Olis kiva osata tunnistaa eri lintuja. Tuntuu jotenkin mahottomalta kun jotkut osaa ne kaiken maaliman pikkutirpit nimetä, laulustakin tunnistaavat. Uskomatonta. Muuten punatulkun näin viime viikonloppuna. Sen nähdessäni mietin, etten muista millon viimeksi olisin punatulkun nähnyt. Miusta niitä pyöri joskus paljon enemmän. Tai tiijä häntä.