Vihdoinkin aion kirjottaa tänne. Meinasin ekaksi laittaa, että vihdoin istahdan koneelle, mutta se olisi ollut hieman harhaanjohtavaa. Onhan tässä istuttu, mut tuntuu, että tää bloggaaminen vie niin kauan, ettei malta missään vaiheessa edes yrittää.

Nuken nuttu

Ohje: Basic top down doll cardigan

Lanka: Tennessee, vihreä

Puikot:  3,5 mm

Langankulutus: 32 g

Meillä on kaksi nukkea, erikokoista. Niillä ei ole vaatteita. Nyt tuli vähän yritettyä. Tein tuollasen nutun, pikkasen on pinkee tuolle neidolle... Ja toiselle nukelle on ihan liian iso. Tietysti. Harjottelua.

Kiva oli neuloa jotain noin pientä ja ilman saumoja. Ylhäältä alaspäin mentiin, englanniksi. Helppo, nopea ja mukava. Nepparit on kiinnityssysteemeinä.Voisi joskus kunnostautua ja neuloa toisenkin.

Tennarisukat

Ohje: Novita sukkalehti 2011, ohje q (Tennarisukat), koko 36-37

Lanka: 7-veljestä, punainen ja valkea, kalalanka

Puikot:  3,5 mm bambusukkikset

Langankulutus: 80 g

Nää oli niin valloittavat sukat. Aika perussukat, mutta nuo nauhat ja kalalangasta virkatut koristeet tekevät näistä hauskat. Kummityttöni valitsi nämä sukat sukkalehdestä, joten hänelle menevät. Enää yhdet toivomussukat ovat neulomatta, nekin aloitettu ja hyvällä mallilla tulossa.

Tytön villatakki on melkein valmis. Sain silmukoitua hihat paikoilleen. Hyvä mie. Sitten pitäisi rynniä kaupoille, että saisi hakassysteemin kiinnitystä varten.

Mie sain äiskältä myös pienen projektin. Äitillä oli jäänyt kesken yksi villatakki. Miulle. Sillon ku mie olin jotain 1-2 vee. Mie aijon tekasta sen loppuun. Ei siihen tarvihe kuin lyhyt nappilista neuloa ja ommella napit kiinni. Menee sitten tytölle