Välillä ristipistoiluja. Myssyily on nyt hieman jäänyt. Yksi on edelleen päättelemättä, ne muutamat langanpäät.. Siispä olen pistellyt tämän pienen jutun:

Pieni koriste

Malli: Noël 2008, Ravenelle
Kangas: 14 count aida, vaaleanpunaista, kimalletta
Koko:  31 pistoa x 34 pistoa
Langat: DMC marjapuuronpunainen
Pistelty ajalla: toukokuu 2012

Teki mieli pistellä jotain pientä. Tämä aloitti pistelyjen saralla joulukauden. Menee siis joululahjaksi kirjeystävälleni. Kuhan vaan muistan lähempänä joulua, että oon tehnyt hälle tällaisen! Enkä hävitä vahingossa tätä. Kaksi vaarantekijää. Tämän mukana sain joulukortti-ideankin. Kahotaan nyt rupeanko jo väsäämään vai mietinkö vielä onko sittenkään hyvä idea. Voisi tietty pari korttia testiksi tehdä.

Mie oon tehnyt aiemminkin tällaisen, ainakin yhden harjoitelman liukuvärjätyllä langalla ja se ei onnistunut. Lahjaksikin oon tainnut pistellä yhden tälläisen. Ruskealle pellavalle vaalealla langalla. Muistelisin. Sen liukuvärjätyn, ei niin onnistuneen muistan kyllä. Se roikkuu tälläkin hetkellä lastenhuoneessa. Poika sitä kuljettelee ja laittaa roikkumaan millon mihinkin. Jotain iloa sentään siitäkin. Siis koristeesta.

Ristiäistaulu

Malli: Vervaco,No 2002/85.208
Kangas: 16 count luonnonvalkea aida
Koko:  92 pistoa x 103 pistoa
Langat: DMC, 7 värisävyä
Pistelty ajalla: joulukuu 2011 - toukokuun alku 2012

Tulipa tämä valmiiksi. Tai kehystystä vaille valmiiksi. Kehystyttäminen varmaan jää syksylle. Jännä miten tästä tuli söpö. Ei ole enää pelottava kallo.

Mäyristaulu kehystettynä

Vähän hassu kuva, mutta muuten heijastui ikävästi tuosta lasista. Mäyristaulu on ollut jo jonkin aikaa kehystettynä. En tiedä onko taulu vielä omalla paikallaan, mutta seinällä kuitenkin. Sekin on jo jotain.

Pistelyt houkuttelisi, mutta eilen laitoin aluille neuletta, tytölle tunikaa (tai mekkoa, miten vaan). Pistelyihinkin pitäisi tai siis saisi aloittaa jotain uutta. Nyt ehkä pitisi ryhdistäytyä ruoanlaittoon.