No nyt se sattaa vettä. Lumet sulaneet, pääsin takaisin haravan varteen. Aamupäivän saldo oli yksi kottarillinen ja taisi koko päivän saldoksi jäädäkin, en taida enää nokkaani ulos laittaa ku koirien pihalla käyttämiseen.

Miulla on mennyt sukkarintamalla oikein mukavasti, joululahjaneulomuksia on ollut puikoilla ja valmiiksi oon saanut.

Miesten palmikkosukat

Ohje: Novita syksy 2010, ohjenro 65

Lanka: 7-veljestä, harmaa

Puikot: 3,5 mm bambuiset sukkapuikot

Langankulutus: 177 g

No en nyt tiijä voiko näitä varsinaisesti palmikkosukiksi kutsua, koska ei näissä tuota palmikkoa kovinkaan runsaasti ole, vähän vaan mausteeksi laitettu sukan yläreunaan. Mut aika kivat miusta. Toivottavasti ovat sopivan kokoiset. Aika lörpöt tuli jostain syystä. Yleensä 3,5 mm puikot on käypäset. Vai tuntuuko vaan lörpöltä kun on normaalia tekeleitäni isommat? Tiijä häntä.

Naisten pitsisukat

Ohje: Novita syksy 2010, ohjenro 64

Lanka: 7-veljestä, luonnonvalkea

Puikot: 3,5 mm bambuiset sukkapuikot

Langankulutus: 115 g

Nää on ihanat! Ohje oli miusta vaikee tai sitten ei vaan miun ajatuksiin käynyt se selostus. Joko ajattelin liian monimutkaisesti tai yksinkertaisesti. Onneksi ymmärsin kaaviot ja osasin kahtoo kuvasta. Kauniit nää on, ei voi mittään. Minnuu edelleen jaksaa ihmetyttää miten joku voi keksiä näitä neulekuvioita! Nämäkin menee lahjaksi, toiveella, että ovat saajalleen sopivat.

Miulla on joululahjojen tekoinnostus päällä. Seuraavaksi olisi tarkoitus velipojalle tehdä pipo ja lapaset. Hää toivo niitä jo viime talvena... Lapasethan mie hälle joululahjaksi neuloinkin, mut nyt aattelin tehä ihan settiä. Siskolle jo menin lörppösuuna paljastamaan, että sukat on tulossa. No, hää toivoo nyt pipoa... voi räkä. Mallin näytti uusimmasta Novitasta ja aattelin, että voisin tehäkin sen. Ei siskoni kuitenkaan aavista, että oikeesti sen tekisin. Hää usseesti miun luona selaa käsityölehtiä ja sanoo: "Tuon sie voisit tehä miulle, tuokin on aika kiva ja tuo..." Mie luppaan aina kaikki Nää joululahjaneulomukset vaatisivat lankaostoksia, jotta voin ne toteuttaa. Sitten miulla olisi jo aika hyvin lahjat koossa! Ainii, pitäähän ne langat neuloakin ostamisen jälkeen.