Tein maanantaina Pienen Ihmisen Jussi-sukat valmiiksi. Kuvan laittaminen ei miulta nytten onnistu, mutta parempi niin. Kuva on sen verran kaamee ettei mistään jää paitsi vaikkei sitä tässä esittelisikään. Se on tää pimeys mikä valokuvausta häirihtee ei pimmeessä voi VALOkuvata.

Sukkien ohje on Novita talvi 2007 -lehdestä. Väreinä on perinteisesti harmaa ja viininpunainen. Puikkoina 3 mm bambut ja 3 1/2 mm tavan kilistimet. Lankaa meni hitusen, 39 grammaa. Pieni Ihminen saa sukkansa joululahjaksi. Toivottavasti on suunnilleen käypäset ettei ainaskaa liian pienet.

Oon tehny myös jotain, jota kuvittelin etten seuraavaan viiteen vuoteen tee. Eli neuloin Tango Fanista kaulaliinan. Pari kaulaliinaa tuli vuoden alussa tehtyä ja hermot meni siinäkin. Sain langan vähän väliä umpisolmuun. Hautasin sillon Fanit lankalaatikon alimpaan koloon ja unohdin niiden olemassaolon. Sieltä ne sunnuntaina kurkisteli kuitenkin. Aika kultaa muistot ja otin Fania puikoille. Yllätyin miten kiltisti se käyttäyty! Tein mustavioletin huivin, keskellä mustapätkä ja molemmissa päissä violettia. Puikot oli 5 1/2 mm ja lankaa kului 80 grammaa.

Eihän se Fani siihen loppunut ja langan hyvästäkäytöksestä johtuen rohkaistuin aloittamaan vielä yhtä huivia. Mitään kimurantimpaa ei huvita ko. langasta värkätä. Katotaan miten tämän huivin kanssa käy. Siihen tuhoan loput Faneistani eikä sen jälkeen enää Fania.