Liina valmistui eilen! Yksinkertaisesti ihanaa. Olipa tuskallinen matka tehdä sitä. Toivottavasti nyt sitten kelpaa saajalle. Kukkien vaaleammissa kohdissa kyllä näkyy piirrosjälkeä jos läheltä katsoo, mutta oon vakaasti sitä mieltä, että kuka niitä nyt niin tuijottaa.

1503671.jpg

Liina ja kuvaussihteeri Äs

Malli: Ateljé Margareth (10-454), piirretty liina
Kangas: puuvilla
Koko:80 cm x 80 cm

Silittämätön liina Ässän takana. Äs on ottanut hyvinkin tomerasti kuvaussihteerin roolinsa. Heti kun ottaa kameran esille se rupeaa pyörimään jaloissa. No, tällä kertaa kävi oikeesti niin, että tyhjensin tuon laatikon päällisen, jotta voisin laittaa siihen liinan ja kyykistelin kuvaamassa. Kuvaussihteeri oli ansaituilla päiväunilla omalla tyynyllään, ni mie pakitin siihen viereen ettei tyynyllä enää yksinkertaisesti mahtunut loikoilemaan tarpeeksi leveästi. Voi piski rukka kun ei saa rauhassa nukkua.

Ehkäpä ei tuosta liinasta sitten sen enempää. Johan siitä olen täällä ihan riittävästi ruikuttanutkin... Aloitin eilen neulomaan sukkaa. Toinen on jo valmis. Yllättävän nopea olen ollut. Tänään oon ollut muutenkin suorastaan hämmästyttävän tehokas. Pesin makkarin ja olkkarin ikkunat, yhteensä kolme kpl. Hienoa! Lisäksi imuroin ja kuopsuttelin puutarhaa. Vielä tässä on päivää jäljellä, ei tiedä mitä muuta kerkeän touhuta. Mukava päivä on ollut tähän mennessä. Huomenna arkiseen aherrukseen, ihan kivaa.