Otsikko Helakisan runosta Herra Pitkäpiimä. Sattuu muutenkin meidän tän hetkiseen elämään aika hyvin.

Huh. Kävin tänään mustikassa aamupäivällä. Meillä sattui satamaan silloin vettä ja aika kovastikin. Kävin silti. Enpä tuota paljoa kerännyt. Maistiaisia vaan. Muutama metsämansikkakin löytyi vielä. Ihan kunnolla kypsiä mustikat ei vielä olleet, joten saavat miun puolesta kypsyä ensi viikonloppuun asti. Sitten mie käyn urakalla niitä keräämään!

Kuinkas ollakkaan otsikko toteutui juuri.

Mie pistelen tällä hetkellä taas salaisuutta. Se on mukavaa. Puolet on jo tehty. Neulontapuolella oon sukkia tekemässä, joululahjaksi. Ainii, ja haksahdin alessa. Ostin 500 g keltaista samosta. Ihana väri. Eri asia mitä siitä teen. Muistaakseni Novitassa oli kivoja toppeja samoksesta. Pitää kahella. Muitakin alelankoja olis tehny mieli, mut jätin ne silti kauppaan.

Luvussa miulla on Juha Itkosen kirja Kohti. En oo oikein saanut keskityttyä siihen kunnolla. Tuntuu, että sen lukeminen tökkii vaikka ihan tykkäänkin siitä. Pikkusen kerrallaan.

Karkkipäivä. Oikeestaan se alko jo eilen ja tänään tuhosin jämät. Herkullista. Mut viikolla en syöny karkkia lainkaan! Muistaakseni...