Ei nyt niin kova tuuli ole kuin eilen. Onneksi.

Dinotakki on ollut neulottuna viikon verran. Odottelee vetoketjua. Pitäisi käydä ostamassa, mutta en ole saanut aikaiseksi. Takki on ihana ja sopiva. Parempi olisi se vetoketju hankkia mahdollisimman pian, että poitsu voisi sitä käyttääkin kerran tai kaksi. Ennen kuin on liian pieni ja jää odottamaan tytön kasvua. Dinotakin neulonta siis loppui. Halusin puikoille jotain pientä. Tässä tulos:

 

Pitsisukat

Ohje: Novita kesä 2011, ohjenro 38

Lanka: 7-veljestä, vaaleanvihreä

Puikot: 3,5 mm bambusukkapuikot

Langankulutus: 94 g

Oli taas kiva malli ja nopsa neuloa. Pitsimalli oli yksinkertainen ja sen oppi helposti. Tykkäsin neuloa. Tää lanka on dinohupparin "jämää". Sitä jäi kaksi kokonaista kerää ylimääräistä ja vähän vajaata kerääkin. Ehkä teen vielä perinteiset palmikkosukatkin samasta langasta.  Jäähän sitä vielä senkin jälkeen, mut sitten se on jo melkein jämälankaa. Ettei riitä kun johonkin pikkujuttuihin.

Iltaisin oon tehnyt mäyristyötä. Melkein joka ilta. Toinen sivu on melkein valmis. En ottanut vielä kuvaa. Ensi viikolla, loppupuolella kuvaan. Sitä ennen toivon saamani toisen sivun valmiiksi. Paljoa ei puutu, mutta se mikä puuttuu on monella eri värillä ja saman värin pistoja on siellä täällä. Perinteinen tilanne

Nyt ruokaa! Linssiperunapataa. Nam.