Viime kirjoituksessa päivittelin, että maaliskuusta tuli valmiiden käsitöiden saralla ainutlaatuinen kuukausi, että mitään ei valmistunut. Ei se ihan niin mennyt, neuloinhan mie muutaman lisäimun bambulangasta ja yhden verhokapan sain kuin sainkin ommeltua. Juu, pelkkää suoraa saumaa piti saada aikaiseksi, mutta se aloittaminen... Kaksi kappaa piti saada ommeltua, mutta vain yksi tuli tehtyä maaliskuun puolella. Toinen verhokappa valmistui vasta tän kuun puolella. Saanpahan tilastoihini huhtikuullekin jotain! Sehän on tärkeää Hymy

Viime viikko meni siivotessa ja leipoessa, viikonloppuna oli juhlat ja Tossullinen sai nimen. Pysyköön kuitenkin täällä edelleen Tossullisena. Eivät olleet isot juhlat, mutta iso työ oli saada paikkoja kuntoon. Tänään ollaankin aamu siivottu hurjien juhlien jälkiä, mut loppuviikon tämä tyttö vetää lonkkaa eikä tee mitään ylimääräistä!

Bolerosta oon sanut valmiiksi molemmat etukappaleet ja toista hihaa oon aloittanut. Pistot ja virkkaus ovat olleet jumissa. Pistot kyllä houkuttaisivat, mutta tuntuu ettei tuossa bolerossa enää paljoa olisi ja se huutelee ehkä enemmän tällä hetkellä. Voi olla, että toisen hihan kanssa tulee epätoivo, mutta nyt hihan neulominen on mielenkiintoista, koska en oo aiemmin tehnyt raglanhihaista neulomusta. Kiva nähdä mitä tulee. Vielä ei oo ollut vaikeeta. Kappaleiden yhdistäminen vähän mietityttää, mutta mennessä näkee!