Kylläpä ulkona tuuli kylmästi kun käytiin Ässän kaa lenkillä, oikein poskiin otti. Lunta tuli ihan mukavasti, kohta vois ottaa suksetkin esille. Lehessä luki, että jo löytyy latuja meijänkin nurkilla, jotka on hyvässä kuosissa. Voisi kääntää nokkansa niitä kohti.

Oon saanut nauttia teatteriesityksestä. Mie tykkään käydä teatterissa, miusta on kiva, että näyttelijät on "oikeita ja eläviä", elokuvissahan ne ei oo :) Tähän esitykseen en oikein päässyt mukaan, tämä oli komedia tms. farssi ja olisin halunnut nähdä välillä jotain muuta kun ryntäilyä, kouhottamista ja laulua. Mutta liput oli tähän näytelmään niin pitihän se katsoa. Miun pitää vaihtaa tyylilajia. Tän esityksen aikana tuli mietittyä, mitä jos näyttelijä ei tykkää esityksestä, että se on sen mielestä ihan pöllö ja silti joutuu esittämään rooliansa illasta toiseen. Miten riittää motivaatio?

Mie oon virkannut ahkerasti eilisestä alkaen. Tuolla teatterimatkalla tuli inspiraatio. Keksin mitä haluan tehdä ja mitä pitää tehdä ensi viikon juhlia varten. Virkkailin huivin, joka on tällä hetkellä niin kirjavassa matossa pingotuksessa, että kuvasta ei saisi juurikaan selvää jos sellaisen nyt ottaisin. Joten huivista enemmän myöhemmin. Kyseessä ei oo Lehmushuivi, jota olen tehnyt lähiaikoina vaan ihan uusi yritys. Lehmushuivi pitäis pingottaa ja päätellä.

Valmiitten joukkoon sen sijaan pääsevät nämä:

1102095.jpg

Jussi-sukat pienelle ihmiselle

Ohjeita Jussi-sukkiin oli Novitassa (talvi 2007). Ihan vauvalle olin jo tehnyt yhdet tällä mallilla, mutta nää on vähän isommalle pienelle ihmiselle. Toivottavasti vaan ovat sopivan kokoiset ja muutenkin kelpaavat. Lankana oli jälleen ne Nallet. Nuo sukat tuli valmiiksi nopeasti, suurin ongelma oli niiden muutamien langanpätkien päättely. Ekaks tekee "ison" työn neuloessa, mutta sitten ei meinaa jaksaa päätellä lankoja. Pöljää. Lankaa kului 45 grammaa.

Aarrearkun sisällön päivittäminen kulkee miulla excelissä. Pientä vähenemistä on ollu. Voiskin päivitellä tännekin kunhan tuon viimisimmän huivin saapi punnittua. Miulla ku ei kotona oo puntaria ni tekeleet joutuu käymään ekaks kylillä.

Saunaan!