Ässän kanssa aamulenkillä tavattiin jänön jahtaaja. Mekastettiin mennessämme sen verran, että saalis jäi varmaan aika laihaksi...hups, vähän nolotti.

Hirviosuus tulee tässä:

1086203.jpg

Hirvien edistymistä

Katsoin edellistä edistymiskuvaa. Hyvin on siihen verrattuna edennyt, mutta on aikaakin kulunut. Nuo hirvet on suunnilleen valmiit, ihana tehdä välillä taustaakin. Taustalle ylös tulee puita eli lehvästöön tulee paljon värisävyjen vaihtoja... Laskin just, että työssä on yhteensä 22 eri värisävyä. Kaikkia en oo vielä käyttänyt, ainakin kaikki vihreät on vielä käyttämättä. Kohta niitäkin voi laittaa. Jippii.

Seuraavaksi teen kyllä jotain vähän pienempää. Ainii, miulla on ne orkideat oottamassa. Muistaakseni se on vähän pienempi työ. Onneks. Kesken, ihan vaan muutaman piston oon tehny suureellisesta kettutyöstä. Se pääsee aktiiviseen työstöön sitten ensi vuonna. Kettutyö on pelottavan suuri urakka.

Ensi viikko onkin sitten kiireinen, miulla on iltaopiskeluja, miehellä tietty iltavuoro. Pitää aina miettiä miten nuo piskit saa tarvittavan hoidon. Onneks on apujoukkoja tarvittaessa! Miten ihmiset saa organisoitua elämän lapsien kaa?  Ehkä mie nipotan noitten piskien kaa, ei niille tulis hirveen pitkä päivä olla keskenään vaikka ei hoitopaikkaa oliskaan, mutta on se kivempi kun niillä on puuhaa ja ihmiskavereita päivittäin riittävästi.