Mites tän nyt alottais? Pienimuotoista taukoa ollut, mielessä kyllä ollut, mut käytännön toteutus on taas ollut huonompaa. Yllättäen. Kesä meni, hiki tuli ja nyt pääsee lämmittämään uunia, ettei vaan liian vilakka tule Käsityöpuolella on ollut hyvin hiljaista. Mikään ei oo huvittanut, mihinkään ei oo jaksanut keskittyä. Niinpä en tehnyt heinäkuussa mitään ja elokuussakin vasta loppupuolella jotain pientä. Harrastushan tää on eikä työ, joten en potenut huonoa omaatuntoa, ihmettelin ihteeni kylläkin. Kansallispuvun sukat sain määräaikaan mennessä valmiiksi. Terät tein kahteen kertaan ja rumathan niistä tuli, mut menipä ohjeen mukaan. Sukkien käyttäjä sitten taisi pariin otteeseen pitkät villasukat jalassa kesällä hikoilla. Kuvaahan mie en oo niistä muistanut ottaa, tietenkään.

Joulukortti

Malli: Ama 433
Kangas: 14 count aida
Koko: 6 cm x 9 cm, 33 pistoa x 47 pistoa
Pistelyaika: elokuu 2010

Näitä joulukorttejahan miulla on muutamia, tää on eka jonka oon tehnyt valmiiksi. Näitä vissiin tuli Margarethalta jonkun tilauksen mukana tms. En kai mie niitä ostamalla ostanut ole? Kai. Yhen keskeneräisen löysin, muistaakseni olin tehnyt siihen jonkun virheen ja jättänyt sitten kesken. Tää nyt valmistu ja ihan mukava tekele, pieni ja sievä juttu tämmösen käsityötauon jälkeen. Siitä on hyvä jatkaa. Ja jatkoinhan mie:

Vauhtipipo

 

Ohje: Novita syksy 2006, 86-98 cm

Lanka: Isoveli colori

Puikot: 6 mm pyöröt

Langankulutus: 67 g

Pienelle ihmiselle pipo. Sopiva ja söpö, mut ei päässä pidettävä. Ehkä sitten talvemmalla ulkona pipo pysyykin päässä, keskustelun kautta ainakin. Tupsujen teko oli vähän hankalaa. En mie muistanut miten niitä tehtiinkään. Onneksi sain apuja.

Tämmösiä pieniä juttuja oon tehnyt. Kaulurin sain valmiiksi tänään. Päättelin langanpätkiä, joita oli ihan hirveesti. Kuvaa ei vielä tietty oo, joten palaan myöhemmin kauluriin. Nyt tekisi mieli aloittaa uusi joulukortti vaikka lapaset pitäisi pienelle ihmiselle neuloa.

Tossullisosuus: kasvanut, mahottomasti. Käyttää enemmänkin kenkiä kuin tossuja. Syö paljon, tykkää traktoreista ja hevosista, nii ja autoista ja helikoptereista. Vaatii huomiota juuri nyt.