Taitaa tulla eka kuukausi pitkiin aikoihin, jolloin en oo saanut mitään käsityötä tehtyä valmiiksi. Vielä olisi muutama päivä aikaa, mutta kaikki on sen verran vaiheessa, että ei tule onnistumaan. Ellen sitten toteuta suunnitelmaani verhojen ompelusta. Se saattaisi vielä keretä valmistumaan tässä kuussa. No, eipä noilla nyt niin väliä ole.

Neulonnassa miulla on bolero Tennesseestä.

Boleron takakappale

Takakappale on siis valmis ja toinen etukappale valmistui tänään. Jos hyvin käy pistän toisen etukappaleen puikoille vielä tänään. Tätä on ollut ihanaa neuloa, koska malli on mielenkiintoinen ja vaihteleva, muttei kuitenkaan ihan mahoton ja Tennessee on miusta kiva lanka, hiukan halkeileva, mutta kiva.

Kettuvirkkaus

Kettuvirkkaustakin tein tänään muutaman ruudun verran. Että ei tääkään ihan unholassa ole ollut.

Kastetaulua

Ja tätä jos olisin ahkerasti tehnyt niin... Ei enää hirmusesti puutu. Pistelyyn vaan haluaisi keskittyä kunnolla.

Sekä lukemista:

Tekijä: Juha Itkonen
Nimeke: Myöhempien aikojen pyhiä
Julkaistu: Tammi : 2003

En mie tosiaan ollut lukenut tätä aiemmin, miten lie sekoittanut asian. Tää oli kertomus kahdesta amerikkalaisesta mormonipojasta, Markista ja Davidistä Suomessa. Surkeaa tahto olla tässäkin. Miulle taitaa nyt sattua surullisia kirjoja.

Aluksi tää tuntu aika raskaalta lukea, niin aiheensa puolesta kuin tekstinkin. Kappaleet oli pitempiä kuin edellisessä lukemassani kirjassa ja tyylikin jotenkin "raskaampi". Kuhan alkuun pääsin ni menihän tuo. Piti vaan päästä sisään kirjan maailmaan.