Tai lämmin ja lämmin, miinus kahdeksan ja tuulee.

Aloitin tämän vuoden käsityösaldoni sukilla, kuten myös viime vuonna (höh, en ollutkaan kirjoittanut niistä tänne):

Vauvan pitsisukat

Ohje: Novita talvi 2010, ohjenro 80

Lanka: Sandnessgarn Lanett, luonnonvalkoinen

Puikot: 2,5 mm bambusukkikset

Langankulutus: 29 g

Novitan ohjehan oli 7-veljestä langalle ja koko olin noin 38. Langan ja puikkojen vaihdoksella tuli noin 1 veen kokoa. Aika tyttömäiset, mutta halusin tehdä tuolla mallilla sukat ja halusin kokeilla 2, 5 mm bambupuikkojani ja käyttää tuota langanjämää. Päätin siis vaan kokeilla, että minkälaiset tulee. Nätit nyt ainakin. Kuva tosin on vähän epätarkka, mutta eipä tässä blogissa aikaisemminkaan ole kuvien hienouteen totuttu

Saa nähdä, mitä näille sukille käy. Tuossa helmikuun aikana viimeistään tiedän säilyykö sukat meillä vai annanko eteenpäin. Nimittäin, jos meille syntyy tyttö (epäilen) niin säästän sukat, jos tulee poika (miun veikkaus) ni sukat lähtee johonkin päin.

Sain jopa kuvattua mäyräkoira ristipistotyön:

Mäyristyö, eka kuva

Juu, ei siitä paljoa selvää saa. Vissiin tuossa korvaa on. Pelkkä pääkuva siis kyseessä. Enpäs tajunnut ottaa kuvaa pakkauksesta, jotta näkyisi millainen siitä pitäisi tulla. En oo pariin päivään nyt pistellyt tätä. On ollut kirjoneuleinnostus... lapasia neulon hirmuisella innolla. Jännittävää ku en tiedä osaanko. Tai on mennyt yllättävän hyvin nyt, peukut on neulomatta molempiin lapasiin ja toisesta puuttuu kärki. Ehkä tänä iltana saan ainakin toisen peukun tehtyä ja sen puuttuvan kärjen.

Kaamean, surkuhupaisen tonttupuvun housut saan purkaa! Toinen lahje oli jo valmis ja toinen muutamaa kerrosta vaille valmis, mutta lupa tuli, että saan purkaa. Huh!