Ei mennyt eilinen kauppareissu ihan putkeen. Ostin sokeroituja inkiväärinpalasia. Oli kauhee karkinhimo ja päätin nyt testata eka kertaa tälläsiä hedelmäpalasia karkkien korvikkeena. Ei hyvä idea. Ei mitenkään hyvänmakuisia. Kalliitakin olivat. Ja kaikki lähti siitä, että en raaskinut ostaa cashewpähkinöitä.

Sitten sattu sellanen pikkujuttu tuolla kaakao-osastolla...(niin se karkinhimo miut sinnekin ajoi) Nappasin hyllystä kaakaopussin ja kuinkas ollakkaan pohjassa oli reikä. Siinä sitten kaakaojauhetta valui maahan ja yhden viattomien ohikulkijoiden ostoskärriin ostoksien päälle. Voi räkä! Kyllä nolotti. Karkinhimo oli siis kaiken pahan alku ja juuri. Jätskiosastolla kaikki meni ok vaikka sielläkin vaikutti karkkihimo. Tai ok ja ok, ostin makeeta suklaajätskiä, lurps!

Pitäisköhän pitää herkuton huhtikuu? Hmm... ehkei ihan täysin herkuton, jos jättäis limpparin tai jätskin sallittuihin. En siis tosiaan voi olla täysin ilman herkkuja (eli säilöntä-, väri- ja lisäaineita!) sen tiedän, mutta pieni sääntöjen tiukennus voisi olla paikallaan. Ehkä voisi tehdä niin, että lauantaina olisi sallittua syödä jätskiä ja juoda limpparia, muttei muina päivinä. Tää on harkittava tarkkaan, palaan asiaan lähempänä huhtikuuta. Ellen sitten onnellisesti unohda ;)

Tässä aamusella otin kuvia. Ristipiston edistymistä voisi olla hyvä seurata. Se lisää motivaatiota kun huomaa edistymisen verrattuna edelliseen kuvaan. Nyt kun olen pistellyt päivittäin niin edelliseen kuvaan verrattuna edistyminen on ilmi selvää (vaikkei edellisestä kuvasta juuri selvää saa):

1378545.jpg

Orkideat työn alla

Eilenkin pistelin varmaan neljä tuntia, pitäähän sen jo jossain näkyä. Viimeinenkin kukka alkaa hahmottua tuonne ylös. Sitten on vielä jokunen nuppu, varret ja tausta. Voi olla, että pikkuhiljaa olen puolessa välissä, ehkä. Kyllä tämä olikin jo riittävän kauan tauolla. Kerkeäisiköhän tämä äitienpäiväksi valmiiksi? Äiskälle kun on menossa. No, en aio ottaa paineita asian suhteen. Voi olla, että valmistuu tai sitten ei. Kahellaan...

Kun olen tuota norsufarmiani täällä esitellyt niin näytetään nyt yksi esine mäyriskokoelmasta. Kerään siis myös mäyrisaiheista tavaraa, mieluiten vielä karkeakarvaisten mäyristen inspiroimaa.

1378552.jpg

Mäyris

Ihanan pieni lasinen mäyris. Tuo on kyllä lyhytkarvainen, ei ole partaa, mutta erinomainen lisä mäyriskokoelmaani. Tykkään paljon, nuo silmät on niin veikeet. Pituutta tällä mäyriksellä on 4,5 cm.

1378553.jpg

Rakkausnorsut

Nää söpöläiset on myös kirpparilta muuttaneet meidän farmille. Tässä on sellanen jännä nukkapinta, en tiedä mikä sen pinnan nimi on oikeesti. Käyttötarkoitukseltaan tämä on säästölipas. Erittäin kätevä kun pohjassa on se kuminen tulppa, jonka saa helposti pois. Eli tässä mallissa ei oikein säästy nuo rahat. Kooltaan tämä on 13 cm korkea.