Meillä on viikonloppu vietetty siivoilun merkeissä. Mie siivoilin eilen useemman tunnin, mutta sain vaan enemmän sotkua aikaan... tänään ollaan sitten miehen kanssa yhdessä siivoiltu ja kuinkas ollakkaan: meillä on siistimpää kuin aloittaessamme. Kyllä se on kahestaan mukavampi siivota ku yksin yrittää siivoilla. Myö saatiin tänään järjestettyy liinavaatekaappi ja pyyhe/verhokaappi. Kaikkee sitä löytykin. Eli en oo eestynyt kutomaan.

Kettutyö sentään on edistynyt:

2013145.jpg

Kettua

Mie oon luovuttanut ja alkanut tekemään tuota kettuosuutta. Eka kettu alkaakin jo hahmottua. Toinen tulee vielä ja paaaljon taustaa. Tänään korjasin olkkarinpöydältä työn vaihteeksi laatikkoon ja katselin sitä. Olisinko yhden kolmasosan kohta tehnyt. Selaillessani Margarethan kuvastoa oon ruvennut miettimään, että pitäisi kai ruveta tekemään pienempiä pistelyitä, saisi joskus jotain valmiiksikin.

Nyt tuosta huomaa edistymisen paremmin kun ei vaan taustaa tee, että kai se oli ihan hyvä juttu jatkaa ketusta. Oma motivaatio ainakin kasvoi. Sen verran, että aloitin uuden neuletyön ;) Eiku, neuleet on semmosia nopeesti käteen otettavia juttuja, joita voi tehdä myös silloin jos aikaa on muutamia minuutteja. Ristipistoja en viiti sillon ruveta tekemään. Mie tykkään, että saan pistojen kanssa olla rauhassa sohvan nurkassa, ilman että tarvii takapuoltaan ihan heti nostaa.

Peelle ja Ässälle tuli vähäsen kiistaa tästä lelusta:

2013153.jpg

Hajalla

Tällä sitä ei kauaa leikitty. Lelu on ollut leikeissä ehkäpä yhteensä tunnin koko meillä olo aikana. Mie ostin sen tänä syksynä reissusta. Koirat sai leikkiä sillä hetken, mutta se alkoi näyttämään jo silloin heikolta, niinpä otin sen jäähylle. Tänään annoin Ässälle lelun. Vähän aikaa meni hyvin, mutta sitten kaksikko aloitti lempileikkinsä: vetoleikin. Hupsista poikki meni ja sisälmykset tulivat ulos. Eihän tuolla enää voi leikkiä.