Kerralla useampia neulomuksia. Se kuvaaminen ja kuvien siirto. Se on miun ongelma. Olevinaan kauheen vaivalloista. Vähän niiku se lankojen päättely tai neuleen pingottaminen.

Kalapipo

Ohje: Dead fish hat, Kalapipo

Lanka: Nallea, harmaa, violetti, viininpunainen, musta, tummanharmaa

Puikot:  3 mm

Langankulutus: 74 g

Piti sitten kokeilla kalapipoa. Ei tuo Nalle ollu oikein hyvä lankavalinta. Jotenkaa ei tullu kauheen kiva. Mietin purkamistakin, mutta jätin sen. Purkamista mietin siinä vaiheessa kun oli enää langanpäät päättelemättä. Pitäs ehkä joskus ajatella tekiessäkin lopputulosta. Kai. Tää venyy kenen vaan päähän meistä.

Beaglen panta

Ohje: Ihan ihe osasin, olikohan 10 silmukkaa?

Lanka: Nalle, vaaleanpunainen

Puikot:  3 mm

Langankulutus: 9 g

Beaglella ei ollu pantaa. Tuli pyyntö neuloa beaglelle panta. Miehän neuloin. Ekaksi aattelin jotain pientä kivaa kirjoneulekuviota, mutta hylkäsin sen ajatuksen. Tilaajalla oli sen verran kiire, että ei mitään koukeroita, pelkkää aina oikeata pistin menemään. Kiinnitys on tarralla. Inhottavin vaihe oli ommella ne tarranauhat kiinni. Siinä meni varmaan pisin aikakin.

Varsitöppöset

Ohje: Varsitöppöset

Lanka: Nalle, harmaa. Pirtin Kehräämön kaksisäikeinen hahtuva, harmaa ja liukuvärjätty oranssi

Puikot:  3 mm  bambusukkikset ja 5 mm sukkikset

Langankulutus: 80 g

Heh. Olin iloinen kun löysin ohjeen. Mie olin haaveillut neulovani tytölle hahtuvasta talvikeleille sopivat töppöset. Missä varpaat pysyisivät lämpiminä kun menee kantorepussa (tai -liinassa). Luulin jopa joutuvani säveltämään töppöset ihe. Sitten tein jotain, jota olin tietoisesti vältellyt jo kauan aikaa. Liityin Ravelryyn. No nii. Nyt on paljon ihania ohjeita ja liian vähän lankaa ja aikaa. Mie arvasin, että näin käy! Mutta takaisin töppösiin. Jotain hyötyä Ravelryssä roikkumisesta, löysin kivan töppösohjeen. Ja miulla oli just sitä oikeeta, ohjeen mukaista lankaa. Puikoille!

Oon kerran kokeillut pesukonehuovutusta. Nyt kokeilin toista kertaa. Tunnelmat on hmm... epäselvät. Lopputulos on aika pallukkamainen.

Ja kuvaus tuntui mahdottomalta. Liukuvärjäyksen vuoksi töppöset on eriväriset. Mitäpä tuosta, parit ne on silti. Töppöseen mahtuu vielä villaa sisälle kivasti. Ehkä nää tulee toimimaan. Toivottavasti. Kuvauskohde on oppinut nyt istumaan. Konttausasentoa ottaa, mutta ryömimällä kulkee. Seisomaan nousee harvoin, polvilleen jatkuvasti. Aurinkoinen tyttö. Tämän viikon on hemmotellut minuu ja herännyt vain kerran yössä. Mut arpapeliä se aina on miten yö menee.

Ristipistotyö on edennyt. Jälkipistoja oon tehnyt parina iltana. Samalla mietin, että voisin seuraavaan pistelyyn kokeilla, että tekisin jälkipistoja samalla. Aina oon ekaksi tehnyt ristipistot ja vasta sitten alottanut jälkipistot.

Meille satoi eilen vähän lunta! Sitä on ootettukin.