Pyörittelin aikani mielessäni mitä teen sille villatakin hihoille. Puran ne kokonaan. Teen sitten hihat olkapäästä alkaen. Toisen hihan jo purin. Mielenkiintoista lankaa purettavaksi (vai purtavaksi, heh) tuo mohair. Piti välillä käyttää vähän saksia.Toinen hiha on vielä olemassa, koska kiinnitin sen jo, eikä vielä ole huvittanut nuo purkuhommat enempää. Rupesin tekemään uutta hihaa, oon jopa kirjottanut paperille ylös mitä oon tehny ja missä vaiheessa. Toiveissa olisi, että saisin tehtyä kaksi samanlaista hihaa!

Miulla ei oo ollu yli viikkoon mitään äänikirjaa kuuntelussa. Kenttäharmaat naiset tuli kuunneltua loppuun ja uutta en oo vielä alottanut. Ei taida muita vaihtoehtoja olla lainassa kun Hemingwayta, Vanhus ja meri, muistaakseni. Täytyy myöntää, että miulla on pieniä ennakkoluuloja Hemingwayta kohtaan. Toivottavasti tuo kirja osoittaa ennakkoluuloni vääriksi. Jotenkin mie kuvittelen, että se on kauhean tylsä.

Pee lähti tänäänkin lenkille. Hissukseen se käveli, mutta ihan hyvillä mielin kai. Satuttiin yhen naapurin pihaa ohittamaan, mutta onneksi huomasin, että niiden koira on ulkona. Pee ja naapurin koira ei oikein tuu toimeen keskenään. Kurvaus takasin päin ja vältyttiin rähinältä. Onneks. Pitää miun tarkemmin kahtoo, ettei nää kaksi taisteluparia osu kuonokkain. Lenkillä ne kyllä tulee toimeen (sillon kun Pee kävi pitemmillä lenkeillä), ovat ku toista ei olisikaan, mutta ne on nuo reviiriasiat sen verran herkkiä juttuja...

Vielä piskien kanssa pihalla pyörähdys ja sitten unten maille!