Miulta jäi perjantainen Emmerdale näkemättä ja heti olin tipahtanu kärryiltä. Miun ajastin ei oikein toiminu vaikka ihan puhelimitsekin muistutin sitä niin nauhottamatta jäi. Siis miun ajastin oli Mies, joka ei ollut kotona. Huomenna on neuletapaaminen, joten ilman nauhotusta Emmerdale jää taas välistä eli nauhoitan.

Neuleen kanssa on vähän ongelmia; miulta oli karannu yks silmukka. Huomasin sen vasta kun olin neulonut n. 10 cm lisää. Sitten ihmettelin mikä ihmeen reikä tuohon meinaa muodostua. No, karkulainenhan se siellä teki matkaansa. Mie yritin sitä kalastella virkkuukoukulla ylöspäin, mutta tulee aika tiukannäköinen viiru siihen kohin. Ehkä joudun purkamaan, mutta sekin tuo sitten taas ongelmia kun yritän kalastaa kaikki silmukat uudelleen kyytiin. Ja joutuisin arpomaan purinko viimeiset lisäykset vai en. Ehkä vaan yritän sitä kalastelua.

Kummasti alko ruusutyö taas kiinnostamaan kun hermostutti tuo neule. Ne jälkipistot vaan etenee tosi hitaasti. Välillä pitää pysähtyä ihailemaan muodostuvaa kuviota, kyllä ne pistot tuo kuvaan lisää eloa.

Jee, huomenna tulee uusi aihe koirakuvat viikkohaasteeseen! Voi olla, etten huomenna jouda koneen ääreen kunnolla, mutta aihe pitää kyllä käydä vilkaisemassa äkkiää. Voi sitten kypsytellä aihetta rauhassa ja miettiä löytyykö arkistoista jotain sopivaa vai panostaisiko ihan uuteen otokseen.