Siis pelkkää tekstiä ja tylsyyttä. Vauhtiviikkoa vietetään, tänään ei tarvinnu rynnätä töitten jälkeen mihinkään, mutta jatkanpa "hyökkäilemistä" huomenna. Käytiin piskien kanssa lenkillä, kylän tyttökoiratkin olivat käyneet kiertämässä saman lenkin juuri ennen meitä. Nuuskutus oli sen mukaista, että taitaa jollakulla tytöistä olla juoksu...

Peellä on ottanu nuo tytöt välillä koville, ei maistu sapuska ja huudatuttaa yöt sekä päivät. Kun ei pääse ulos täytyy yrittää syödä itsensä ulos...Onneksi se ei aina ole ollut niin vaikeeta! Saas nähdä vaikuttaako tuo leikkaus miten sen käytökseen. Toiset sanoo, että kastrointi rauhottaa ja voi myös lihottaa koiraa, mutta meillä en oo huomannu tuota rauhottumista. Kiloja taasen Peelle tulee herkästi jo muutenkin, että tiukka dietti on koko ajan päällä. Ässä taas kun on vielä kakara niin riehunta kuuluu varmaan siihen ikään ja onhan se siinä ruipelovaiheessa muutenkin.

Koirakuvien viikkohaasteeseen taitaa jäädä tältä viikolta osallistumatta. Aihe olisi taitava. Kiva aihe, mutta en oikein tiijä mitä kuvaisin, kuvaisko jonkun tempun vai mitä. Ja näin illalla ei paljoo huvita kuvailla, kuvista kun tulis mitä tulis.