Liekö oikeet termit käytössä otsikossani. Kuitenkii, ei sada, ei paista. Ihan kiva keli.

Villahousut valmistuivat jo jokin aika sitten. Vaikein osuus oli (kuten oletinkin) se pesu ja lanoliinitus. Kuivamaan sain ne helposti, kuivuminen taas on pidempi prosessi. Mutta tässä ne on:

Villapöpät "pitkillä" lahkeilla

Ohje: Ulla 1/08, isoin koko
Lanka: Pirtin Kehräämön 2-säikeinen hahtuva
Puikot: 5 mm sukkikset (kilinää)
Langankulutus: 96 g

Ja liian lyhkäset lahkeet! Tai jos nää oiskin caprit tai highwater-housut tai mitä näitä liian lyhkäsiä housuja nyt onkaan. Ei oo termit hallinnassa miulla niissäkään. No, eipä jää jalan alle ja aiheuta hermojen menetystä. Tää poika on hyvin tarkka ettei saa jalan alle lahjetta jäädä, askeltakaan ei voi ottaa sillon vaan pitää huutaa, kiukuta ja mellastaa kunnes ratsuväki saapuu paikalle pelastamaan. On nää silti paremmat ku lyhytlahkeiset vaikkei ihan pituus osunut kohdalleen, ajatellaan positiivisesti.

Miusta nää on ihanan väriset, tollaset oranssipunertavat. Herkullista! Tykkäsin tehdä ja tuo väri teki hyvää, sopii syksyn väriloistoon. Kuhan nyt vaan kuivuvat ni pääsevät käyttöön. Lankaa jäi sillei, että ei ihan saa toisia pitkälahkeisia. Mietin, että voisin yhdistää tän hahtuvan ja sitten toisen vaippahousuiksi soveltuvan keltaisen langan (mitä ikinä olikaan) ja koota niistä yhdet kokonaiset, pidempilahkeiset. Vyötärö voisi olla toista lankaa, peppuosa ja lahkeiden alku taas hahtuvaa ja lahkeiden loppu sitten taas toista lankaa. Tuo hahtuva on ollut toimivaa vaippahousuissa. Suunnitteluasteella nyt tämä.

Olisi pitänyt ottaa kuvaa tuoli ja ruusut -työstä. Minnuu taas ärsyttää se työ. Ihepä oon taas tehnyt sitä tyhmästi. Mie en onnistu koskaan menemään fiksussa järjestyksessä! Miulla on taas koloja, joita joudun paikkailemaan sieltä täältä. ARGH! Mut on se nyt taas edistynyt, kai. Kuvasta sen vaan näkisi niin hyvin ja tulisi motivaatiota jatkaa. Mie halluun sen valmiiksi, että voin aloittaa mäyristyötä, joka oottaa kaapissa. Vielä on valmistumiseen matkaa. Jälkipistojakin kun on runsaasti monella eri värillä. No, aikanaan sitten.