Muistin ottaa hirvi-ristipistosta kuvan näin päivänvalon aikaan, eipä se hirveesti (heh) auttanut, mutta vähän kuitenkin.

1187901.jpg

Tuo puun osuus on nyt valmis tai pitää vielä lopuksi tarkistaa puuttuuko pistoja. Muutamia kohtia puuttuu vielä hirvistäkin, mutta niitä muutaman piston juttuja on tosi ärsyttävä tehdä, jonka vuoksi kiukkuan niitten kanssa sitten joskus tulevaisuudessa. Nyt teen sinistä taivasta tuonne hirvien ympärille. Se on mukavaa vaihtelua kun voi tehdä isompia suoria alueita kerralla eikä tarvitse hyppiä niin kuin tuossa lehvästössä piti. Ruohoalue puuttuu vielä kokonaan. Siinä on useampi vihreänsävy tehtävänä. Hyvällä mallilla oon ja intoa tuntuu taas tulleen. Eilen neuloinkin sen verran ettei tänään taida tarvita...

Meillä on ollut aika hirvipitoinen päivä tänään. Aamulenkillä metsässä törmättiin hirvien jälkiin ja niiden jättämiin kasoihin. Piskien mielestä oli oikein mukavaa kun oli tarjoilua kesken lenkkeilyn...Ne on komeita eläimiä nuo hirvet ja isoja.

Sitten pientä valitusta tällä kertaa ei säästä vaan Postista tai siis postin jaosta. Meille tulee aika säännöllisesti väärää postia ja aina saman naapurin. Sinänsä ei siitä ole pahemmin vaivaa kun lenkkeilen kuitenkin niin voin viedä postin oikeeseen osoitteeseen. Mietityttää vaan meneekö meijän postia mihin ja entäs jos sitä ei tuodakkaan oikeaan osoitteeseen vaan viskataan pois. Tai avataan ja viskataan pois. Uskon, että suurin osa ihmisistä kyllä huolehtii myös väärään osoitteeseen menneestä postista, siis että se pääsee oikeaan osoitteeseen. Aika tärkeetä tietoa postin kautta kuitenkin menee, esim. kelan päätöksiä ja pankkijuttuja. Enkä haluaisi, että omalta kohdalta tärkeät postit hukkuisivat, siispä pitää huolehtia omalta osaltaan näistä "vääristä posteista". Virheitähän sattuu kun ihmiset niitä posteja jakaa, että ehkä en kuitenkaan pelihousujani tästä revi. Ei ois kiva pelata ilman housuja.