Mänivät mokomat sulamaan jo pois. Ei nyt ihan kokonaan, mutta melkein. Olisi niin ihana saaha lunta ja viisi astetta pakkasta. Semmosta mie tilaan.

Mie oon ollut supernopea neuloja:

Lappuhaalarit

Ohje: Cheer up! / Marina Hayes

Lanka: Jasmin, vihreä ja Lidlin puuvillalanka, keltainen

Puikot:  4 mm pyöröt ja sukkapuikot

Langankulutus: 270 g

Tykkäsin hirveesti tästä ohjeesta. Ei tullut saumoja ommeltavaksi ollenkaan. Tää alotettiin neulomaan keskikohdasta, ekaksi lahkeet. Silmukat luotiin termillä "provisional cast". Sitten pystyi jatkamaan ylöspäinkin neulomista. Jännä tapa, en ollut ennen tehnyt. Mie tein ketjusilmukoita pötkön ja niiltä ikäänkuin poimin langan ja sain tarpeellisen määrän silmukoita.

Pituutta henkeseleihin piti tehdä kertaalleen lisää. Ja vieläkin olisi voinut pidemmiksi tehdä, mutta helppo niitä on jatkaa. Kesällä nää on varmaan ihanan vilpoisat. Voisin kuvitella. Jos leveys riittää vielä kesällä, ni sitten neulon pituutta lisää noihin henkseleihin. Lahkeista pituuden puuttuminen kesällä on vaan hyvä. Jos näistä tulisi vaikka highwaterit ;)

Volkkari

Virkkasin volkkarin. Tai auton, kummin vaan. Ohje löytyy täältä. Mie laitoin napit pyöriksi. Taskun tyyppisetkin tein. Käytin Pompun ohjeessa olleita taskuja. Nääkin lörpöttää, mut lörpöttäkkyyt miun puolesta. Napit on kaikki erilaisia, paitsi nuo auton pyörät. En ees yrittänyt ehtiä samanlaisia nappipurkeistani.

Tyytyväisiä ollaan haalareihin. Niin käyttäjä kuin tekijäkin.