Hitsi, Äs on tuhonnut miun yhet housut. Huomasin vasta kun otin ne pyykistä kuivumaan. Pitänee harrastaa korjausompelua. Vissiin kaipaa jotain tekemistä jo, Äs. Pelkkä häkkeily ja sisällä lötköttely ei näytä olevan riittävää Ässälle.

2126912.jpg

Äs omassa kopassa

Ässä loikoilee omassa kopassa. Tassu jo on tulossa ulos. Silmätkin näyttää olevan vähän ristissä, mut se on tuo salamavalo, joka ikävästi häikäisee. Ässän yleisestä olemuksesta ei huomaa yhtään, että se olisi kipeä. Ehkä kivut sitten ovat helpottaneet. Pee pyyti tänään Ässää pihalla leikkimään, mutta miun piti komentaa se muihin hommiin. Äs olisi mieluusti vähän riehunut. Se on erilaista vielä, että ne ei oo sisällä yrittäneetkään aloittaa normaaleja painileikkejään.

Nyt on jotenkin omituista tuolla pihalla, että Pee kirmailee ympäri pihaa ja on aktiivisempi. Äs taas on hihnassa vähän ihmeissään ja suht rauhallinen, ellei sitten Pee tosiaan tuu siihen kuonon eteen leikkimään pyytämään. Yleensä Äs on ollut aktiivisempi. Ehkä sitä ihmetyttää se pihalla hihnassa kulkeminen. Miullahan meinasi melkein unohtua opettaa Ässää hihnassa kulkemaan kun liikuttiin sen pentuaikana niin paljon metsässä. Pihassahan koirat on aina irti ellei ole jotain extra erityistä.

Sain napattua pitkästä aikaa kettutyöstä kuvan. Nyt viikonloppunakin oon sitä pistellyt vaikka yhen neulomuksenkin kerkesin alottaa.

2126908.jpg

Kettutyön vaiheita

Edelliseen kuvaan verrattuna. Hyvänen aika, jopa on mennyt eteenpäin! Hienoa. Tuossa oli hitaampaa kohtaa mennä, koska miun mallin kopiosta, joista olin värittänyt tekemäni pistot, puuttui n. kymmenen pistoa koko korkeudelta, jotka oli vaan alkuperäisessä mallissa. Sain siis katsoa kolmea paperia yhtä aikaa, että miten ne hommat menee. Ja mitä väritän sitten seuraavasta kopiodusta paperista. Hankalasti selitetty juttu, mutta ongelmia siinä sivunvaihdossa kuitenkin oli.

Mie oon kohta puolessa välissä pistelyä ja taas kohta pitää vaihtaa mallisivua. En vielä oikein tiedä miten se olisi kätevintä. Tekisinkö tämän sivun kokonaan loppuun ja vasta sitten katsoisin miten jatkuu seuraavalla sivulla. Vai kurkistelisinko tehdessäni samalla seuraavaa sivua. Jos kurkistelen selviän ilman turhia langanpäättelyjä, mutta on se hitaampaa kurkistella useampaa paperia yhtä aikaa. No, eipä miun sitä tarvii ihan heti päättää, koska tuollakin sivulla vielä riittää pisteltävää. Eikun eteenpäin!