No nyt ei ne pyykit narulla kuivu. Just kun miulla olis hirveet pyykkivuoret ni kelit on tälläset. Sisällä ei kuivu nopeesti ja ulkona vaan kastuu. Mur. Asiaan:

Jämäraitasukat

Ohje: Oma takalistotuntuma, 13 s/puikko

Lanka: 7-veljestä, vaaleanvihreä, keltainen, harmaa, punainen, tummanruskea

Puikot: 3,5 mm bambupuikot ja 3,5 mm metalliset puikot

Langankulutus: 124 g

Siinä on iloisen kirjavat sukat! Nää on jotenkin ihan miun näköset. Miun oli tarkotus laittaa nää Villaa ylle -keräykseen. Teinkin näistä kokoa mies. Nyt sitten kävi vähän mietityttämään. Kehtaako sitä laittaa näin jämäiset sukat keräykseen? Mut toisaalta, miulla ei oo näille käyttöä (kun kerta tein ihelle liian isot), joten mitä mie näitä säilömään kun joku toinen voi oikeasti tarvitakin. Nää kun on vielä näin iloisen väriset ni josko ne toisivat lämmön lisäksi vähän iloakin. Eli enempää miettimättä keräykseen!

Sain käytettyä näihin loput vaaleanvihreästä, keltaisesta ja harmaasta. Jäljelle jäi 12 g tummanruskeaa, reilu parikymmentä grammaa punaista ja vielä miulla on vaaleanpunaista seiska veikkaa nöttönen, jota en sitten näihin sukkiin edes tullut laittaneeksi. Näistä jämistä teen pienempiä sukkia nytten, 10 silmukkaa/puikko. Jämäsukkien jämäsukat siis tulossa.

Se kietaisupaita... voi itku. Kokosin sen, osat asettuivat ihan hyvin. Ihme. Mutta: se on ihan kauhee. Mie en tajua, miksi mie oon sellasen mallin valinnut. Ja paita on myös liian lyhyt miusta vaikka tein sen 5 cm enemmän pituutta kun ohjeessa oli sanottu. En mie tiijä mitä mie sen kanssa teen. Nauhat on vielä neulomatta, mutta tointaako nauhoja neuloakaan? Mie taijan purkaa tuon, tai jotain...

Iloisempaa:

Taloristipistotyö, eka kuva

Yhen illan olin ilman pistelytyötä. Sitten oli pakko alottaa jotain. Tää työ pääty alotukseen ihan vaan sen takia kun se oli olohuoneen pöydän laatikossa ja mie siinä sohvalla. Miun ei tarvinnu nostaa takapuolta saadakseni uuden pistelytyön ihelleni. Laiskuus. No, on tää ihan kiva työ, koska tää on niin erilainen ku mäyristyö. Tässä tulee olemaan jälkipistojakin!

Kastetaulukin on tilattu, mutta ei oo vielä saapunut. Eikä sillä nyt niin kiire ole tullakaan, koska täähän miun pitää ekaksi tehä loppuun.