Tällä viikolla viidestä postipäivästä kolmena on tullut käsityöaiheista postia. Suuri Käsityö tuli alkuviikosta, sitten laatikossa oli Margarethan kuvasto ja tänään tuli Novita. Margarethalla olisi ale, joitain töitä saisi alehintaan, yksi hevostaulu kiinnostaisi, mutta siinä on taustapainatus, joista en erityisemmin pidä. Margarethan kuvastosta saatan tilata jotain. Inspiraatiota ainakin sain ja ihan ilmaiseksi. Olin jo pitkään suunnitellut, että otan kettutyön ohjeesta suurennetut kopiot. Saan sitten väritellä niitä kopiota ja taitella ja rähmätä muutenkin. Nyt on kopiot! Taitoskohdassa on ongelmia, sivunvaihtojen kohdat täytyy katsoa ja varmistaa alkuperäisitä, mutta muuten on hyvät. Suurensin A3 kokoisiksi sivut (jotka olivat vähän yli A4, ärstyttävää). Tänään on siis ohjelmassa väritystä, pistelyä toivottavasti huomenna.

Postin oikuttelusta: meiltä on varmaan taas eksynyt postia. Muutamasta laskusta on tullut karhu eikä alkuperäistä löydy mistään. Alkuperäisen laskun häviäminen ei olisi mikään ihme, jos mie oisin meijän laskuvastaava, mutta meistä se huolellisempi ja järjestelmällisempi (mie oon vaan töissä noita edellä mainittuja, kotona oon ku ellun kana) hoitaa laskuasioita tiiviimmin.

Miulla on kauhee opiskeluinto. Haluaisin opiskella vierasta kieltä tai jotain omaan alaan liittyvää. Se on kummitellut takaraivossa loppukesästä, laantumisen merkkejä ei näy, päinvastoin. Yritän pitää malttia nyt, koska ensi vuonna on edessä haasteita muutenkin, että en tiedä miten opiskeluja silloin jaksaisi. Kasvaapahan opinnälkä tässä ootellessa ja kun pääsen opintoihin kiinni on intoakin kuin pienessä kylässä.