Otsikosta voi jo päätellä, että karkkipäivää täällä vietetään. Herkullista, värillisiä turkinpippureita nakerran.

Kesän mansikat on pakastettu. Yhteensä 15 kg ostettiin ja pakastettiin aina se mikä viiden kilon laatikosta jäi syönnin jälkeen. Miusta on ihana pakastaa mansikoita omaan pakastimeen, koska kukaan (eli äiti) ei  tuu sanomaan: "Elä syö niitä mansikoita niin paljon, pittää laittaa pakkaseenkin!" Saan syödä just niin paljon kuin haluan kerralla. Eri asia onkin jos oon äitiä auttamassa mansikoiden pakastamisessa...

Mie alotin eilen neulomaan villasukkia, joululahjaa. Kiva neuloakin välillä, oon ollut sen verran uppoutunut tuohon pistelyyn. Neulontaa vaan voi tehdä vähän helpommin, silloin tällöin silmukan. Pistelyyn tarvii enemmän keskittymistä ja aikaa.

Lukemista oon edelleen harrastanut. Nykyään ei enää syöttäessä onnistu lukeminen, joten luen samalla kun työntelen vaunuja tuossa pihalla. Tai saatan mie vähän kauemmaskin kirjan ja vaunujen kanssa eksyä. Just sain loppuun Anne Tylerin Amerikan lapset. Ihan kiva, mutta ei nyt herättänyt sen suurempia tunteita.

Loppuun Tossullis-asiaa taas: eka hammas on ilmestynyt! Seuraa sille tekee ihan kohta viereen toinenkin hammas. Josko ne kitinät vähenisi tällä? Tai aika helppo tapaus Tossullinen taitaa olla, mutta riittävän vaativa miulle. Ehkä tää enteilee villiä taaperoaikaa.