Siis voi että! Mie oon kerennyt sulatella tätä asiaa jo pari päivää ja mie en oikein vieläkään käsitä teitä ihania ihmisiä. Aina Oikeat voisi vaihtaa nimen, uusi nimi voisi olla Aivan Ihanat. Nimittäin, nämä ihanaiset ihmiset olivat puuhastelleet selkäni takana mielettömän yllätyksen. Miulla ei ollut pienintäkään vainua menossa olevasta tohinasta. Maanantai-iltana laittelin viestiä tiistain tapaamisesta, että nähdäänkös sitä ollenkaan? Kyllä nähtiin.

Meillä oli samppanjaa, vaahtokarkkeja, muita namusia ja hyviä kakkuja. Lurps! Eikä siinä kaikki, miulle oli varattu rinsessan kruunu (vai tiara, kuitenkin). Muuten ei oo ollu kovin prinsessamainen olo, mutta tuo kruunu autto siinä. Pitänee pitää yöpöydällä, voi herätessä laitta kruunun päähän ni johan on taas prinsessaa!

Eikä yllätykset siihen loppuneet. Nyt kuva kertoo enemmän kun miun sepustukset:

2042507.jpg

Aivan Ihanat Aina Oikeat pääsivät yllättämään

Tommosen kasan sain kaikkea hyödyllistä, itse tehtyä ja kaunista. Voi kiitos teille kaikille! Mie rupesin miettimään, että tajusinko kunnolla kiittää teitä tiistaina. En muista. Olin kuin puulla päähän lyöty. Yllätyin  niin kovasti, että meni vähän pasmat sekasin

2042512.jpg

Piskit olivat todella kiinnostuneita myös lahjoista. Niille piti vähän korottaa ääntä... Sini oli ommellut pöksyt ja paidan Nalle Puh kankaasta. Tulevat tarpeeseen ja käyttöön. Kiitos.

2042513.jpg

Tässä on vähän enemmän esillä. Vasemmassa nurkassa myssy ja tossut Outilta. Ihanat. Lanka oli tosi kivantuntuista ja väristä. Kiitos Outi. Sitten se Sinin setti. Katja oli tehnyt miulle malliksi vaippoja. Pyysin edellisessä neuletapaamisessa Katjalta apuja ja vinkkejä kestoiluun. Hän lupasi auttaa. Katja auttoi yli odotusten; kolme valmista sisävaippaa ja lisäimuja. Mukavinta oli kun Katja oli koonnut yhdestä vaipasta valmiin paketin, jossa oli oikeassa järjestyksessä kaikki, siis siinä oli ekaksi fleecejuttu, sitten imuja ja vasta sitten tuo vaippa. Sitä pakettia mie en ihan heti pura. Miulla kun on vähän hakusessa nää kestoilujutut ja materiaalit, mitä laitetaan mihinkin väliin ja miten päin. Onneksi apuja on saatavilla. Kiitos Katja.

2042516.jpg

Tässä oli tarkoituksena saada kuvaan Sinin ompelema pehmo. Juupa juu, meinasi mennä se pehmo mäyristestiin... Pelastin sen pulasta. Uskon, että tulee olemaan tykätty (ja taisteltu) pehmo! Ehkä siinä oli hieman Vimmun hajuja mukana. Peestä mikään ei ole mukavampaa kuin viedä toisen lelu.

2042518.jpg

Näistä miun oli mahdotonta ottaa edustavaa kuvaa. Kirsi oli tehnyt särkyä ja kolotusta varten miulle kauratyynyt. Ja vielä ristipistoillut niihin! Isommassa on karitsa ja pienemmässä M-kirjain. Tulevat olemaan tarpeellisia ja kaiken lisäksi ovat kauniit, silmä lepää. Voinkin laittaa toisen hartiolle oloa helpottamaan ja toista tuijotella :) Hoitoa keholle ja sielulle! Kirsille isot kiitokset. Nämäkin meinasivat mennä mäyristestiin. Ne meinas syödä nämä!!!???  Oisko tyynyjen sisällöllä ja ruoka-ajalla jotain vaikutusta asiaan. Peen päivittäiseen ruokavalioon kuuluu kaurapuuro, jos se aatteli, että onpa puurot vähän erilailla laitettu kun ennen.

2042509.jpg

Tässä vielä koko komeudesta. Siellä pilkottaa Sinin tekemä kortti, Outi oli löytänyt veikeän mäyriskortin (se on ihan ku meijän Äs). Lisäksi Katjalta on vielä hoitoalusta matkakäyttöön. Nii ja se kruunukin näkyy!

Huh, huh. Nyt pitää myöntää, että melkein meni yöunet tiistaina. Heräsin välillä yöllä ja mietin Aina Oikeiden yllätystä. Yleensä neuletapaamisen jälkeen on hyvä mieli muutenkin, nyt vielä enemmän.

Routa: Ai se on luha. En olisi saanut päähäni tuota sanaa. Kiitos sivistävästä kommentista :)