Ihanaa keretä viivähtää koneen ääressä, ihan näin vapaamuotoisesti, harrastusten kera. Aivan on ollut riittävästi tällä viikolla tekemistä ja vielä tätä viikkoa ja touhua jatkuu pari päivää. Sitten taas rauhottuu ihan normaaliksi arkipäiviksi.

Tiistaina piipahdin neuletapaamisessa. Miulla oli piskit autossa odottamassa, joten en kauaa viivähtänyt, tai no yli puoli tuntia sitä taisi mennä... Liian hyvät jutut oli menossa. Pee kerkesi kavuta etupenkille ja tutkia auton roskiksen, jossa oli kuitteja ja purkkaa (siis käytettyä). Sitä purkkaa sitten leikeltiin tassunpohjasta. Mielenkiintoista. Paluumatkalla pysähdyin tankille ja Äs kerkesi sillä aikaa riisuutua takistaan. Mie en ymmärrä miten se on sieltä pujottautunut ulos, takki oli (onneksi) ihan ehjäkin. Äs on ehkä kahlekuningas, tai ainakin prinssi.

1276635.jpg

Ostoksia

Tänään ostin vähän lankaa, mutta sitä ei kyllä lasketa miksikään hamstraukseksi. Näille on jo käyttötarkoitus ja aivan vakaa aikomus aloittaa neulonta jo tänään tai ainaskin sunnuntaina :) Tuo on kitten mohairia ja malli, jonka aion neuloa on Kauneimmista käsitöistä nro 2/2006. Mie ihailin sitä takkia jo sillon kun tuo lehti ilmesty, mutta en oo aiemmin uskaltanu alottaa tekemään sitä. Se on vaikuttanut niin isolta ja vaikeelta. Eilen illalla sitten uskottelin ihelleni, että mie ossaan. Puikotkin pitäs olla 6 mm, joten ei se oo mitään pienillä puikoilla tikuttelua. Aion tehä ihan koetilkunkin! Hmm.. pitääkö se nyt näin julkisesti uhota...

Lankakerien päällä kököttää pari nallea. Suurin osa puikkojen halaajista oli sen verran ujoa sakkia, että ne ei halunneet kuviin. Nuo on niin ihania. Syötävän hyviä. Oikeesti, mie en oo syöny niitä muita! Olisi sittenkin pitäny ottaa kuva todistusaineistoksi, jossa ne on kaikki. Kiitoksia Varpulle ja Katjalle näiden nallejen miulle asti saapumisesta. Vielä pitää pientä logistiikkaa nallejen saralta hoitaa, hitsi kun tää meni vaikeeksi.

Orkideojen pistely on ollut kivaa, sitä aikaa vaan ei oo ollut riittävästi siihen puuhaan. Edennyt on ihan kivasti kuitenkin siihen nähden mitä oon tehnyt.

Ainii, ostinhan mie elämäni ensimmäiset silmukkamerkit. Saa nähdä osaanko käyttää, mie kuvittelen, että idea on kirkastunut miulle, mutta vielä kun en oo kokeillut niin en mene täysin varmaksi sanomaan!